Protest INEDIT faţă de edilii care nu sunt gospodari. Ce a făcut un bucureştean în centrul oraşului VIDEO

Un bucureştean a cultivat roşii, porumb şi flori pe un trotuar din centrul Capitalei. Prin gestul său, bărbatul vrea să atragă atenţia primarului că întârzie mult lucrările de reparaţii.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 12:20

Căpşune, roşii, castraveţi, flori şi chiar porumb, plantate pe un trotuar din mijlocul Capitalei! Nu este o nouă formă de agricultură, ci modul inedit al unui bucureştean de a protesta faţă de lucrările de reparaţii care nu se mai termină, potrivit România TV.

Este modul meu de a protesta faţă de înaltele autorităţi ale statului, respectiv, Primăria Capitalei şi Administraţia Străzilor, pentru că nu mai pot să-mi fac afacerile aşa cum trebuie”, a explicat bărbatul.

„Am plantat porumb, cartofi, roşii la arac, ardei, mentă – folosesc şi mentă la prăvălie – am căpşuni, ca să am ce mânca”, a mai spus protestatarul.

Întrebat de reporterul România TV despre ce spun ceilalţi oameni din zonă, el a răspuns: „Oamenii sunt foarte încântaţi de această iniţiativă şi au spus că vor continua şi ei. Am un vecin mai încolo, are o groapă săpată în stradă şi i se zguduie casa”.

Bărbatul are şi corturi. „Trebuie să am ce mânca şi să câştig şi bani. Voi lua autorizaţii pentru camping şi voi deschide şi camping, ca să am din ce să trăiesc”, a mai precizat el.

Protestul cu grădina din mijlocul bulevardului se pare că a dat deja primele roade: constructorul a fost sancţionat de către Primărie pentru tărăgănarea lucrărilor.