PROTEST la Cotroceni, în timpul consultărilor: „Poporul a decis! Băsescu e demis!” VIDEO

Președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta au avut, luni, o întâlnire la Palatul Cotroceni, unde au discutat despre scăderea contribuţiilor sociale (CAS). În paralel, în faţa palatului, un grup de oameni a protestat împotriva şefului statului.

14 iul. 2014, 14:03
PROTEST la Cotroceni, în timpul consultărilor: „Poporul a decis! Băsescu e demis!” VIDEO

În fața Palatului Cotroceni, câteva zeci de protestatari i-au cerut demisia președintelui Traian Băsescu.

„Demisia! Demisia”,  „Poporul a decis/Băsescu e demis„, au strigat oamenii.

În plus, protestatarii i-au reamintit președintelui că a fost suspendat și l-au numit mafiot pe președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean.

Victor Ponta şi Traian Băsescu au discutat, luni, la Palatul Cotroceni, pe tema reducerii CAS cu 5 procente. Întâlnirea a avut loc în contextul în care şeful statului declara miercurea trecută că nu va promulga legea privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale până când Guvernul nu va indica surse convingătoare de compensare a deficitului.

Întâlnirea a durat mai puţin de 30 de minute, iar la discuţii a participat şi ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu.

 
După discuţiile de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu şi Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS. Potrivit România TV, întâlnirea a fost una extrem de tensionată. La finalul discuţiilor, premierul a spus: „Nu am stabilit NIMIC! Ne-am certat.”