PROTEST LA METROU: Muncitorii care lucrează la linia din Drumul Taberei au oprit lucrul VIDEO

Mai mulţi angajaţi ai firmei care construieşte linia de metrou din Drumul Taberei protestează în Capitală. Oamenii au oprit joi lucrul pentru că nu şi-au primit salariile.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 11:26
PROTEST LA METROU: Muncitorii care lucrează la linia din Drumul Taberei au oprit lucrul VIDEO

Muncitorii spun că nu şi-au mai primit lefurile din luna iulie. Pentru a face rost de bani, unii sunt nevoiţi să doneze sânge. „Un muncitor n-are bani de pâine. A donat sânge ca să ia bonuri şi să dea mâncare la copii”, a spus unul dintre protestatari.

„Murim de foame în casă. N-avem lumină plătită, n-avem nimic. Mi-au tăiat curentul pentru că am datorii de 8,5 milioane de lei vechi”, a spus altul.

În plus, angajaţii spun că lucrează în condiţii greu de imaginat. „Pe căldurile alea toride, beam apă fiartă. Ne-au cazat în grajd. Eu, ca şofer, am dormit pe scaun două săptămâni, cu picioarele pe volan”, s-a plâns alt muncitor.

Oamenii se plâng că de trei luni primesc doar promisiuni că vor încasa banii. Reprezentanţii firmei care execută lucrările nu au vrut să ofere nicio reacţie şi, mai mult, au dat afară de pe şantier echipa România TV care a venit să relateze despre protest.

Angajaţii sunt hotaraţi să continue protestul până când îşi vor primi salariile.