Protestatarul care a șicanat o jurnalistă de la Digi24 a fost amendat de DOUĂ ORI

Protestatarul agresiv care i-a întrerupt transmisiunea în direct jurnalistei de la Digi24 a fost amendat de două ori. În total, bărbatul trebuie să plătească suma de 800 de lei.

30 mart. 2021, 22:29
Protestatarul care a șicanat o jurnalistă de la Digi24 a fost amendat de DOUĂ ORI

Protestatarul care a șicanat jurnalista de la Digi24 a fost amendat de DOUĂ ORI. Bărbatul a fost sancționat de două ori de către oamenii legii, prima data cu suma de 300 de lei pentru injuriile și amenințărilor adresate jurnalistei și cu suma de 500 de lei pentru că a participat la protestul neautorizat.

În imaginile surprinse la protest se poate observa cum jandarmii privesc pasiv scenel și nu intervin pentru a-l îndepărta pe bărbat de echipa de filmare, deși jurnalista de la Digi24 le-a cerut de două ori ajutorul, conform Digi24.

Citește și: Noi proteste anti-restricţii în Bucureşti şi alte zeci de oraşe din ţară! Mii de manifestanţi au ieşit din nou în stradă. Protestatari înarmaţi cu săbii, prinşi de poliţişti

Jandarmi atacaţi cu pietre de protestatari în Bucureşti

Apar noi imagini de la violențele din Capitală. Un jandarm a postat pe Facebook imagini de la protestele violente de noaptea trecută în Bucureşti. Pe imagini se văd mai mulţi tineri care smulg bucăţi din asfalt şi aruncă cu ele înspre forţele de ordine. Jandarmul Andrei Cucolea a postat pe Facebook imagini de la protestul violent din Piaţa Unirii, din momentul în care mai mulţi tineri au atacat cu bucăţi de asfalt şi pietre forţele de ordine care îi însoţeau.

Au fost date 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor.

”Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi de tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi portul ilegal de obiecte periculoase şi aici vorbim de cuţit. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Dosarele vor fi instrumente de procurorii Parchetelor de pe lângă Judecătorii. Cele 188 de persoane conduse la poliţie sunt identificate, fotografiate, amprentate, mare parte au fost şi sancţionate. 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor. Persoanele identificate sunt audiate şi vor fi dispuse măsurile legale. Facem activităţi pentru identificarea celor care au provocat distrugeri şi au deranjat ordinea publică”, a anunţat comisar-şef de poliţie Bogdan Berechet – director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Citește și: Tudor Chirilă anunță cel mai MARE protest. Reacţia acidă la adresa lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu