Protest anunţat la Parlament, în ziua moţiunii

Un protest a fost anunţat pentru 10 octombrie, la ora 10, ziua în care se votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

07 oct. 2019, 10:41
Protest anunţat la Parlament, în ziua moţiunii

Protestul este anunţat pe Facebook, pe pagina „Luptăm pentru România”, iar evenimentul creat se numeşte „Demisia! Îi spunem ADIO, celui mai prost Guvern!”

Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, va fi dezbătută şi votată joi, 10 octombrie, în Parlament.

Victor Ponta, atac la Dăncilă: Joi scăpăm de Vio şi de Fifi. Este însă esenţial să punem în locul lor un guvern profesionist

„Joi, 10 octombrie, începând cu ora 10:00, Parlamentul va citi, dezbate şi vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD, condus de Viorica Dăncilă.

Joi, 10 Octombrie, începând cu ora 10:00, ne strângem la Parlament, intrarea dinspre Parcul Izvor, pentru a-i spune ADIO, celui mai prost Guvern din istoria acestei ţări.

Moţiunea a fost semnată de 237 de parlamentari, toţi parlamentarii Opoziţiei (PNL, Pro România, USR, PMP, ALDE, minorităţi), alături de 4 parlamentari de la PSD, decurând inscrisi in PRO ROMANIA.

După ce vom afla că moţiunea a trecut, plecăm în marş spre Guvern! Hai şi tu alături de noi în cel ce probabil va fi ultimul protest semnificativ al acestui an. #rezist

S-a terminat!”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Viorica Dăncilă: O parte din cei care au semnat moţiunea mă aştept să se răzgândească la vot

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu are emoţii în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, care se va dezbate şi vota, pe 10 octombrie, în Parlament, ea arătând că se bazează pe oamenii de bună-credinţă care ştiu ce înseamnă stabilitate în România.

Aceasta a precizat că, după moţiune, va veni cu remanierea în Parlament.

„Nu va trece. Nu am emoţii, moţiunea nu va trece. (…) Mă bazez pe oamenii de bună-credinţă care ştiu ce înseamnă stabilitate în România”, a spus Viorica Dăncilă.