Proteste în Capitală din pricina restricţiilor. Manifestanţii cer demisia Guvernului. VIDEO

Zeci de persoane s-au adunat în Piața Victoriei, Piaţa Unirii şi Piaţa Universităţii pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de restricţii, dar şi temerea de eventualitatea introducerii obligativităţii vaccinării.

01 aug. 2021, 19:40

Proteste în Capitală din pricina restricţiilor. Mai multe zeci de persoane s-au strâns, duminică după-amiază, în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de restricţiile impuse de autorităţi.

Aceştia se plâng că le-au fost îngrădite drepturile şi că simt o presiune exercitată de la nivel înalt să se vaccineze. Unii dintre ei au declarat, pentru România TV, că s-au văzut în situaţia de a-şi vinde vacanţele din pricina condiţiilor impuse de alte ţări. Spre exemplu, în Grecia pot merge doar cei vaccinaţi, cei nevaccinaţi având obligaţia să stea în carantină.

Manifestanţii spun că se simt discriminați, scandează „Libertate!”, „Jos dictatura!” şi cer demisia Guvernului Cîţu.

Citeşte şi Un grup de români, abandonat peste noapte în vama dintre Grecia și Bulgaria: „Au dormit pe scaune metalice, mese sau ciment”

Proteste în Capitală din pricina restricţiilor

Am ieșit în stradă să protestăm împotriva vaccinării obligatorii”, a spus un protestatar.

Din păcate, vocea noastră nu e auzită sau nu este luată în considerare. Logica a fost confiscată pe durata acestei pandemii„, spune un alt portestatar.

Protestatarii sunt paşnici, scandează şi flutură steaguri. Jandarmii încearcă să colaboreze cu manifestanţii, astfel încât să nu existe evenimente neplăcute.

Citeşte şi Zeci de români, blocaţi pe aeroportul din Barcelona, pentru că nu au loc în avion. Wizz Air a vândut bilete extra


loading...