PROTESTE în SUA după alegerea lui Donald Trump preşedinte VIDEO UPDATE

Mii de oameni au protestat în stradă faţă de alegerea lui Donald Trump pentru a fi al 45-lea preşedinte al Statelor Unite. Cei mai mulţi oameni au ieşit în stradă în California, în special în zona campusurilor universitare.

RomaniaTV.net
09 nov. 2016, 09:59
PROTESTE în SUA după alegerea lui Donald Trump preşedinte VIDEO UPDATE

UPDATE Sute de protestatari provoacă agitaţie în zona Bay Area, din oraşul San Francisco, spărgând geamuri, distrugând coşuri de gunoi, aruncând cu torţe.

Alte sute de studenţi ai Universităţii Oregon din SUA au provocat daune campusului universitar în momentul în care Trump a fost declarat câştigător al alegerilor prezidenţiale.

 

„Trump nu e preşedintele meu” au candat sute de oameni în timpul unui protest al studenţilor din Santa Barbara, în timp ce în Los Angeles sute de studenţi de la Universitatea California au protestat paşnic în campusul Westwood.

Demonstraţii anti-Trump au fost organizate şi în Santa Cruz şi Irvine, dar şi în Oakland.

Şi susţinătorii lui Trump au ieşit să sărbătorească victoria în stradă. S-a întâmplat chiar pe celebra Walk of Fame din Hollywood, unde aproximativ 30 de oameni au cântat minute în şir „Acesta e preşedintele nostru”, în timp ce majoritatea purtau tricouri sau hanorace cu sloganul campaniei lui Trump, „Make America Great Again”.