Protestele continuă în Bucureşti. Poliţiştii au ieşit din nou în stradă VIDEO

Protestele continuă în Bucureşti. Zeci de poliţişti au ieşit din nou în stradă. Aceştia sunt nemulţumiţi de inechităţile ce apar în ceea ce priveşte veniturile poliţiştilor care au ieşit la pensie.

27 mai 2021, 13:02
Protestele continuă în Bucureşti. Poliţiştii au ieşit din nou în stradă VIDEO

Protestele continuă în Bucureşti. Poliţitşii şi-au strigat, joi, nemulţumirile în Piaţa Victoriei. Aceştia cer cer uniformizarea prevederilor legale pentru ca toate pensiile să aibă aceeași valoare, indiferent de anul în care fiecare om al legii s-a retras din activitate.

Protestele continuă în Bucureşti. Zeci de poliţişti au ieşit în strădă

Citeşte şi Asociaţia Forţa Fermierilor protestează cu tractoarele în jurul Palatului Parlamentului VIDEO

„De şase luni de zile suntem in stradă. Avem revendicări pe patru paliere: deficitul imens de personal,  dotările si lipsa logistiţii poliţşiştilor,  neaplicarea legii salarizarii, legii unitare 153 si neindexarea pensiilor politistilor şi decredibilizarea instituţiei Politiei care se face de peste doi ani de zile.

Continuam protestele. Este inacceptabil ca primul ministru sa nu aibă o intalnire cu o federatie care reprezinta peste 40 de mii de politisti. Singura solutie este ca acest guvern sa fie demis sau sa-şi dea demisia si sa vina alti oameni. Cred ca este cel mai inchis guvern din ultimii ani de zile”, a declarat liderul de sindicat al poliţiştilor din Piaţa Victoriei.

Citeşte şi Cel mai mare protest după ridicarea restricţiilor în faţa Parlamentului. Judecătorii CCR au amânat dezbaterea legilor combaterii pandemiei

https://www.youtube.com/watch?v=gLHZ48Uk7ow