ProTV, lider de audienţă cu Visuri la Cheie, miercuri seara

Pro TV a fost lider de audienţă miercuri seara, cu emisiunea Visuri la Cheie. Postul din Pache Protopopescu nu i-a mai avut rivali pe cei de la Chefi la cuţite, care, în ultima vreme s-au clasat pe locul 1, cu cifre colosale.

10 dec. 2020, 15:54
ProTV, lider de audienţă cu Visuri la Cheie, miercuri seara
ProTV, lider de audienţă cu Visuri la Cheie

ProTV, lider de audienţă cu Visuri la Cheie. Pe locul doi s-a clasat Kanal D, cu noul serial turcesc, Prizoniera destinului, fiind depășit (pe intervalul Visuri la cheie) doar pe comercial de Antena 1, potrivit Paginademedia.ro.

Posturile de știri Antena 3 și România TV, cu jumătate de milion de persoane fiecare (pe interval), au ocupat locurile patru și cinci.

Citeşte şi: Filmul „Singur acasă”, lider de audienţă pe Pro TV

ProTV, lider de audienţă cu Visuri la Cheie

NAȚIONAL

. Emisiunea Visuri la cheie, cu Dragoș Bucur, a pus Pro TV pe primul loc în topul audiențelor, miercuri seara. Peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, producția.

Locul doi a fost ocupat de Kanal D, unde un nou serial turcesc a avut premiera, înregistrând o medie de 1,3 milioane de privitori.

Antena 1 a strâns o audiență de 765.000 de telespectatori, cu o peliculă în care a jucat Jason Statham.

URBAN. Pro TV a fost primul și la orașe. Aproape 850.000 de persoane se uitau, aseară, la Visuri la cheie.

Kanal D a ocupat locul doi. A scos o medie de peste jumătate de milion de privitori în mediul urban.

Antena 1 a bifat locul trei și la orașe. Aseară a înregistrat aproximativ 400.000 de privitori, în medie.

COMERCIAL. Show-ul Visuri la cheie a adunat aproape jumătate de milion de persoane tinere în faţa televizorului, pe Pro TV.

Antena 1 a stat mai bine pe segmentul comercial, unde a ocupat locul doi, cu 200.000 de telespectatori.

Kanal D s-a clasat pe locul trei, pe intervalul Visuri la cheie, cu o medie de 140.000 de persoane tinere.

Citeşte şi: Audienţe 1 decembrie. România TV, cel mai urmărit post de ştiri. Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui

Povestea Visuri la Cheie, care a spulberat audienţa

Renovarea casei din Ferentari a familiei Ali a fost o misiune grea, însă arhitecții și constructorii au fost fascinați de farmecul ei aparte. În final, locuința pare desprinsă din vechile povești orientale, însă păstrează anumite accente de românitate, știută fiind dragostea lor pentru țara pe care au ales-o împreună pentru a le fi „acasă”.

Emoția i-a cuprins pe toți când au pășit în curtea casei, iar Ola a avut un moment de blocaj în fața noii sale bucătării. „Nu vreau să intru!”, a replicat soția lui Anis, conștientă că dincolo de ușă avea să descopere o minune. Și așa a fost.

https://www.youtube.com/watch?v=mB80b9bHsvY


loading...