ANGLIA – SCOŢIA: 0-0. Remiză britanică la Euro 2021

Selecţionatele de fotbal ale Angliei şi Scoţiei au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe stadionul londonez Wembley, într-un meci din Grupa D a turneului final EURO 2020.

18 iun. 2021, 23:47
ANGLIA – SCOŢIA: 0-0. Remiză britanică la Euro 2021

PROTV LIVE VIDEO ANGLIA – SCOŢIA ONLINE STREAMING. Anglia – Scoția se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă extrem de importantă pentru economia Grupei D. Dacă englezii și cehii își vor câștiga partidele, atunci vor merge împreună în optimi, indiferent de rezultatele din ultima etapă!

LIVE VIDEO ANGLIA – SCOŢIA ONLINE STREAMING PRO TV

Pentru că joacă în ultimul meci al zilei, Anglia și Scoția vor cunoaște deja rezultatul întâlnirii dintre Croația și Cehia. La adăpostul victoriei cu Croația, englezii își pot permite și un rezultat de egalitate, în timp ce Scoția e obligată să câștige pe Wembley dacă vrea să spere cu adevărat la calificare.

PROTV LIVE VIDEO ANGLIA – SCOŢIA ONLINE STREAMING. Echipele probabile
Anglia: Pickford – Walker, Stones, Mings, Shaw – Phillips, Rice, Mount – Foden, Kane, Sterling
Selecționer: Gareth Southgate

Scoția: Marshall – Hendry, Hanley, Tierney – Forrest, McGinn, McTominay, Armstrong, Robertson – Dykes, Adams
Selecționer: Steve Clarke

Stadion: Wembley (Londra)
Arbitru: Mateu Lahoz

PROTV LIVE VIDEO ANGLIA – SCOŢIA ONLINE STREAMING Anglia și Scoția s-au întâlnit ultima dată în preliminariile pentru Mondialul din 2018. „Leii” s-au impus pe teren propriu cu 3-0, în timp ce duelul de la Glasgow s-a terminat la egalitate, 2-2.

Anglia și Scoția au marcat în timp un derby care a ajuns azi la cea dea 115-a reprezentație, în 149 de ani de rivalitate.

Totuşi, până acum, cele două naționale rivale s-au întâlnit doar o singură o dată la un turneu final, și tot în faza grupelor, la EURO 1996, când s-au impus englezii cu 2-0.

PRO TV LIVE SUEDIA-SLOVACIA ONLINE STREAMING 1-0. Slovacii au şansa calificării în optimi înaintea ultimei etape
În prima fază din actuala ediție a turneului final, Anglia s-a impus cu emoții în fața Croației, scor 1-0, grație golului înscris de Raheem Sterling în minutul 57.

Cehia a învins Scoţia, prin ”dubla” lui Patrik Schick, unul dintre goluri fiind considerat de mulţi reuşita turneului final, deşi s-a marcat în prima etapă.

PROTV LIVE VIDEO ANGLIA – SCOŢIA ONLINE STREAMING. UEFA, negocieri cu Marea Britanie pentru semifinalele și finala EURO 2020! Ce vrea să obțină forul european

Conform reglementărilor actuale din Anglia, persoanele care sosesc în Regatul Unit din ţări aflate pe lista ”portocalie” trebuie să stea zece zile în carantină, pe această listă regăsindu-se toate naţionalele care participă la EURO 2020, bineînţeles cu excepţia Scoţiei şi Ţării Galilor, Turcia fiind chiar pe lista roşie.

PRO TV LIVE CROAŢIA – CEHIA ONLINE  Miză mare pentru croaţi la Euro 2021
”Suntem în discuţii cu oficialităţile de la Londra pentru relaxarea restricţiilor în fazele eliminatorii ale EURO 2020, în special pentru semifinale şi finală, pentru ca la aceste meciuri să poată fi prezenţi în tribune, pe Wembley, fani din Europa”, a declarat Martin Kallen, oficial UEFA responsabil cu organizarea turneului final.

”În acest moment este prea devreme pentru a anunţa o decizie, dar am remarcat că există această deschidere, avem discuţii zilnice cu autorităţile engleze”, a adăugat acesta.

Aşa cum se ştie, semifinalele şi finala Campionatului European de fotbal – EURO 2020 – se vor disputa în faţa a 40.000 de suporteri, pe stadionul Wembley din Londra, cea mai mare mulţime care se va reuni în Marea Britanie în ultimele 15 luni, după ce autorităţile au mărit luni limita permisă la evenimentele publice.