PROTV LIVE VIDEO Survivor România 9 ianuarie 2023 online streaming. Scandalul uriaş chiar de la prima emisiune

Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu?

09 ian. 2023, 19:02
PROTV LIVE VIDEO Survivor România 9 ianuarie 2023 online streaming. Scandalul uriaş chiar de la prima emisiune

PROTV LIVE VIDEO Survivor România 9 ianuarie 2023 online streaming: Astăzi este premiera noului sezon SURVIVOR România 2023!
Și-au dorit să arate că pot mai mult. Că nu depind de confortul de acasă pentru a simți că trăiesc la maximum. Au muncit pentru a fi aici și acum sunt gata să demonstreze unei țări întregi că pot fi următorul SURVIVOR ROMÂNIA!

Survivor Romania 9 ianuarie 2023 online streaming PROTV LIVE VIDEO 

Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

PROTV LIVE VIDEO Survivor Romania 9 ianuarie 2023 online streaming. În această seară, cei 24 de concurenți vor intra foarte repede în sentimentul de competiție, de luptă pentru ceea ce le aparține. Înainte ca Faimoșii și Războinicii să i se alăture, Daniel Pavel va spune: ”Survivor România, cea mai spectaculoasă aventură a timpurilor noastre începe. Provocări extreme pentru caractere puternice. 2 triburi se înfruntă pe toate planurile de bătaie pentru marele trofeu. Începe cel mai puternic reality show!”

Oana Ciocan, fostă concurentă Survivor, le dă sfaturi noilori participanți: „Răbdare, ambiție și curaj!”

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!

Când începe Survivor România 2023

Survivor România 2023 începe pe 9 ianuarie 2023 și va fi trimisă de PRO TV și pe VOYO.

Două echipe de câte 12 concurenți fiecare, Faimoșii și Războinicii, vor intra în concurs și se vor bate pentru marele premiu de 100.000 de euro.

24 de concurenți sunt pregătiți să petreacă 6 luni în jungle și să dea piept cu cele mai mari provocări din viața lor și sunt dispuși să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Fie că sunt vedete sau români obişnuiţi, care doresc să se afirme, concurenții vor să arate că pot mai mult, că nu depind de confortul de acasă pentru a simți că trăiesc la maximum. Au muncit pentru a fi aici și acum sunt gata să demonstreze unei țări întregi că pot fi următorul Survivor România.

Prezentatorul Survivor România 2023

Sezonul din 2023 al Survivor România va fi prezentat, la fel ca în anii trecuţi, de Daniel Pavel. Cu o experiență, după două sezoane, „Domnul Dan” vorbește despre ce înseamnă Survivor și ce calități trebuie să aibă o persoană care vrea să ajungă acasă cu marele trofeu.

”Aici sunt două abordări. Foarte interesant, că Faimoșii sunt curajoși, pentru că sunt persoane publice, au o anumită ținută, iar Războinicii, însetați de glorie, însetați de a fi faimoși într-o zi, sunt oameni care descoperă că le place să vorbească în fața camerelor”, a spus Daniel Pavel.

În edițiile trecute, Daniel Pavel a fost martorul unor momente spectaculoase, dar a trăit și unele dezamăgiri.

”Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai zen. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ. Trebuie să ai partea de zen când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a spus Daniel Pavel.

Cine sunt Faimoșii la Survivor România 2023

Și la ediția de anul acesta, 12 vedete vor face parte din echipa Faimoșilor și  își vor încerca forțele și tăria de caracter.
La Survivor România 2023, din echipa Faimoșilor fac parte:

Ada Dumitru – actriță
Bianca Patrichi – coregraf
Carmen Grebenișan – influencer
DOC – rapper
Gheboasă – artist
Ionuț Iftimoaie – campion kickbox
Jorge – artist
Maria Constantin – artistă
Remus Boroiu – campion fitness
Sebastian Dobrincu – antreprenor
Ștefania Stănilă – fostă gimnastă
Vica Blochina – vedetă tv

Cine Războinicii la Survivor România 2023

Faimoșii vor avea de înfruntat o echipă de 12 Războinici, români obișnuiți care doresc să își dovedească calitățile în confruntarea cu vedetele.

Alin Chirilă – luptător MMA
Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări
Robert Moscalu – barman
Lucianna Vagneti – antrenor personal
Dan Ursa – director zonal vânzări
Maria Lungu – designer vestimentar
Andrei Krișan – antrenor personal
Daria Chiper – baschetbalistă
Răzvan Danciu – student
Andreea Moromete – creator de conținut
Andrei Neagu – actor
Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Când este emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 va fi transmisă în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30. Reality Show-ul va putea fi văzut pe PRO TV și online pe VOYO.

Show-ul are și pagini oficiale de Facebook și Instagram, pe care fanii emisiunii pot interacționa și își pot spune părerea despre ce s-a întâmplat în edițiile difuzate.

De asemenea, odată ajunși în etapa eliminărilor, veți putea vota prin SMS concurenții care vor fi eliminați din concurs.

Survivor România 2023 va debuta cu un conflict! Concurenții, tensionați la prima probă a concursului din Dominicană VIDEO

Cine a câștigat Survivor România în edițiile trecute

Până la ediția din 2023, un număr de 100 de concurenți au ajuns în jungla Dominicană pentru a participa la Survivor România în sezoanele 2020, 2021 și 2022.

Prima ediție, Survivor România 2020 a fost câștigată de Elena Ionescu (Faimoși). Ea a trecut de Emanual Neagu (Războinici) în finala de pe 30 mai 2020.

Sezonul doi de la Survivor România a fost câștigat de Zanni (Faimoși). Edmond „Zanni” Hubert Zannidache a trecut de Andrei Dascălu (Războinici) în finala din 10 iulie 2021.

Sezonul trei de la Survivor România 2021 a fost câștigat de Alexandru Delea (Războinici). El a trecut în finala din 31 mai 2021 de Elena Chiriac (Faimoși).

Vezi Survivor România 2023 live

Survivor România 2023 va fi transmis pe PRO TV în fiecare seară de luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Cei care vor să vadă Survivor România online o pot face pe VOYO. Pe platforma online episoadele vor fi integrale, transmise în același timp în care vor fi difuzate și pe TV, dar vor putea fi urmărite și ulterior, de cei care le-au ratat sau doresc să revadă anumite momente.