Survivor România 2023 va debuta cu un conflict! Concurenții, tensionați la prima probă a concursului din Dominicană VIDEO

Survivor România 2023 va începe în această seară la Pro TV! Concursul care loc în Republica Dominicană se anunță unul tensionat. Concurenții din echipa Războinicilor și a Faimoșilor au avut deja un conflict. Imaginile au fost postate pe canalul de YouTube al show-ului.

09 ian. 2023, 15:17
Survivor România 2023 va debuta cu un conflict! Concurenții, tensionați la prima probă a concursului din Dominicană VIDEO

Survivor România 2023 începe în această seară pe Pro TV, de la ora 20.30, iar sezonul patru al reality show-ului se anunță unul cu adevărat spectaculos.

Conflictele au apărut încă de la prima probă între concurenții din echipa Războinicilor și a Faimoșilor.

Într-un scurt video de prezentare al primul episod postat pe canalul de YouTube al show-ului, se poate observa cum concurenții sunt deja tensionați după prima probă.

Citiți și: Vica Blochina vrea să câştige marele premiu la Survivor România 2023. Ce strategie va aborda: „Să nu am deloc intimitate”

Cum a reacționat Vica Blochina după ce a ajuns în Republica Dominicană

Vica Blochina, concurentă în echipa Faimoșilor, a avut o primă reacție după ce a ajuns în Republica Dominicană, unde nu va avea parte de luxul cu care era obișnuită. „Doamne ferește! Am zis, Doamne, ce facem, cum facem?”, a spus vedeta.

În schimb, echipa adversă, cea a Războinicilor, este mai relaxată. „Glumim, suntem plini de haz momentan. Până ne apucă foamea…”, a spus Alin Chirilă.

De asemenea, în filmarea de prezentare a primului episod de la Survivor România 2023, Daniel Pavel spune:

„Survivor este o poveste în care nu renunți. Faimoșii și Războinicii în primul lor joc, prima confruntare. Primul joc al concurenților la Survivor România 2023. Ne-ați așteptat și am venit. Care trib va câștiga primul joc? Care trib va adjudeca prima victorie din acest sezon?”, a spus prezentatorul de la „Survivor România”.

Vica Blochina vrea să câştige marele premiu pus la bătaie de show-ul de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor.

Întrebată care este cea mai mare provocare cu care crede că se va confrunta în acest concurs, Vica a răspuns: „Cea mai confruntare pentru mine este să dorm… să nu am deloc intimitate și să stau cu foarte multă lume și să nu am patul meu. Și să nu am wc!” a spus vedeta, potrivit protv.ro.

Citiți și: Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi adversarii Faimoșilor