PSD a publicat fotografii cu carnetul de membru AFDPR al lui Ioan Muntean

Partidul Social Democrat a publicat, vineri, fotografii cu carnetul de membru în Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici din România (AFDPR) al lui Ioan Muntean, care a făcut parte din delegaţia social-democraţilor la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema Justiţiei.

RomaniaTV.net
12 apr. 2019, 15:27
PSD a publicat fotografii cu carnetul de membru AFDPR al lui Ioan Muntean

După cum precizează un comunicat de presă transmis de PSD, acest demers vine contextul în care „au apărut afirmaţii mincinoase în media privind cazul domnului Ioan Muntean, cum că nu ar fi fost deţinut politic, ci deţinut de drept comun”.

Potrivit PSD, Ioan Muntean a fost deţinut politic la Penitenciarul din Aiud, Secţia 6-a Bis cu regim restrictiv, categoria deţinuţi politic extrem de periculoşi pentru statul comunist, timp de şapte ani. 

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, vineri, separat cu cei doi foşti deţinuţi politic Marin Iancu şi Ioan Muntean care au făcut parte din delegaţia PSD la consultările de la Palatul Cotroceni.

Citește și: Iohannis, consultări cu delegaţia PSD, din care au făcut parte şi doi foşti deţinuţi politici. I-au cerut revocarea lui Augustin Lazăr