PSD, acuze de gravitate EXTREMĂ aduse lui Cîţu: „Guvernul care a împrumutat pe 100 de ani! Cîţu e un şarlatan!”

PSD acuză guvernul Orban şi pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, că a împrumutat în 11 luni peste 85 de miliarde de lei.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 18:59
PSD, acuze de gravitate EXTREMĂ aduse lui Cîţu: „Guvernul care a împrumutat pe 100 de ani! Cîţu e un şarlatan!”

„Guvernul care s-a împrumutat pe o sută de ani! 85 de miliarde împrumutaţi de Cîţu în 11 luni. Cîţu este un şarlatan! Ministerul Finanţelor Publice a publicat abia acum, cu mare întârziere, cifrele privind datoria guvernamentală în PIB.

Record istoric absolut în România. Ponderea datoriei în PIB făcută de Cîţu a crescut de la 34,6% din PIB în octombrie 2019 la 42,8% din PIB în august 2020. Datoria guvernamentală a depăşit 450 de miliarde de lei. Plus 85 miliarde de lei în doar 11 luni la datorie, faţă de plus 79 miliarde lei în 2 ani şi 10 luni de guvernare social democrată. În 11 luni cât în trei ani.

Având în vedere viteza de împrumut de aproape 8 miliarde lei pe lună, trei generaţii de aici înainte vom plăti împrumuturile făcute de Cîţu şi guvernarea PNL. Unde sunt banii?”, menţionează PSD într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Ciolacu, despre discursul lui Iohannis: „Sănătatea nu contează! Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală”


loading...