PSD anunţă creşterea bugetului pentru prevenirea şi combaterea coronavirusului

PSD anunţă, pe pagina de Facebook, că în Comisia de Sănătate a Senatului s-a decis creşterea bugetului pentru achiziţia de medicamente şi materiale sanitare destinate prevenţiei şi combaterii coronavirusului, dar şi alte măsuri importante pentru români.

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 20:29
PSD anunţă creşterea bugetului pentru prevenirea şi combaterea coronavirusului

Comisia de Sănătate a Senatului a mai aprobat eliminarea prevederilor privind accesul nelimitat al spitalelor private la banii publici alocaţi Programelor Naţionale de Sănătate şi Sistemului de Urgenţă, iar coplata a fost prorogată până în 2025.

„Astăzi Comisia de Sănătate a Senatului a decis creșterea bugetului pentru achiziția de #medicamente și materiale sanitare destinate protejării populației împotriva coronavirusului.

Totodată, au fost eliminate prevederile privind #accesul nelimitat al spitalelor private la banii publici alocați Programelor Naționale de Sănătate și Sistemului de Urgență, iar coplata a fost prorogată până în 2025.

Cât de mult credeți că îi pasă guvernului de #sănătatea românilor în condițiile în care nici măcar nu și-a trimis reprezentantul la dezbateri? Dar #USR, al cărui senator a chiulit?

#GuvernațiNUmaiMimați”, se arată în postarea de pe pagina PSD.

Citeşte şi: ALERTĂ Pericol de infectare cu coronavirus a angajaţilor Complexului Naţional Sportiv Snagov