PSD, atac la Iohannis în cazul legii recursului compensatoriu: Nu vrea să se caute vinovaţii

PSD îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a promulgat Legea Prună a recursului compensatoriu fără să o conteste la Curtea Constituţională şi fără să o trimită la reexaminare şi că protesta în stradă faţă de graţierea deţinuţilor non-violenţi, iar acum cere soluţii Guvernului după ce premierul deja a anunţat că va veni cu soluţii în cazul acestei legi.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 11:09
PSD, atac la Iohannis în cazul legii recursului compensatoriu: Nu vrea să se caute vinovaţii

„Iohannis nu vrea să se caute vinovaţii pentru efectele negative ale Legii Prună privind recursul compensatoriu. Doar vinovaţii nu vor să fie căutaţi vinovaţii! Iohannis a promulgat Legea Prună a recursului compensatoriu, fără să o conteste la Curtea Constituţională şi fără să o trimită la reexaminare. Iohannis în geacă roşie protesta în stradă să nu se dea graţiere pentru deţinuţii non-violenţi – soluţia care rezolva problema aglomeraţiei din penitenciare, fără a pune azi în pericol siguranţa cetăţenilor. Acum, Iohannis cere Guvernului soluţii după ce Premierul Dăncilă a anunţat de aseară că va veni cu soluţii pentru a repara problemele Legii Prună”, scrie PSD pe pagina de Facebook.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis cere Guvernului să găsească urgent soluţii pentru legea recursului compensatoriu

Preşedintele Klaus Iohanns a solicitat miercuri Guvernului o analiză profundă şi să prezinte soluţii cu privire la recursul compensatoriu, spunând că toată lumea caută vinovaţi.

CIteşte şI:   Prună, despre recursul compensatoriu: În varianta iniţială ar fi ieşit aproximativ 1.700 de persoane, iar acum au ieşit peste 11 mii