PSD atacă Guvernul PNL: 1 milion de oameni îşi caută de lucru, copiii şi pensionarii îşi aşteaptă încă alocaţiile dublate și pensiile

PSD acuză Guvernul şi preşedintele Klaus Iohannis că sunt preocupaţi mai mult de organizarea alegerilor decât de începerea noului an şcolar, în contextul creşterii numărului de infecţii cu noul coronavirus. "Elevii și părinții nu știu în august ce vor face în septembrie. PSD e de vină, firește! Ce altceva ar putea să spună??!", precizează social-democraţii.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 13:46
PSD atacă Guvernul PNL: 1 milion de oameni îşi caută de lucru, copiii şi pensionarii îşi aşteaptă încă alocaţiile dublate și pensiile

„RomâniaEducată a președintelui Iohannis se împiedică de sondajele pentru alegeri în drumul ei spre deschiderea școlilor. Elevii și părinții nu știu în august ce vor face în septembrie.

PSD e de vină, firește! Ce altceva ar putea să spună??!

Iar în #RomâniaNormală, sub guvernarea PNL, un milion de oameni își caută de lucru, copiii și pensionarii își așteaptă încă alocațiile dublate și pensiile majorate!”, este mesajul transmis de reprezentanţii PSD, pe pagina de Facebook.

Preşedintele a organizat, miercuri , o şedinţă pe tema educaţiei, la care au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educației, Monica Anisie, Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, Ministrul de Interne, Marcel Vela, Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Klaus Iohannis, şedinţă la Cotroceni legată de noul an şcolar. Care sunt scenariile