PSD cere anchetă în cazul clipurilor în care personajul Iisus foloseşte formula M..E PSD. Cine este Mântuitorul

Publicat: Marţi, 14 Mai 2019 10:39 // Actualizat: Marţi, 14 Mai 2019 10:39 // Sursa: romaniatv.net

PSD cere deschiderea unei anchete penale în cazul clipurilor în care un actor american care joacă rolul lui Iisus îi îndeamnă pe români să iasă la vot pe 26 mai și încheie cu celebra formulă M..e PSD, respectiv cheamă lumea să voteze cu PSD. 

"PSD solicită anchetă împotriva celor care au folosit imaginea Mântuitorului în campania electorală.

Partidul Social Democrat îşi exprimă indignarea faţă de campania murdară a Opoziţiei care foloseşte imaginea Sfântului Mântuitor Iisus Hristos în clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD. Autorii acestei campanii mizerabile sfidează şi batjocoresc credinţa creştină împărtăşită de cea mai mare parte a cetăţenilor români.

După ce au folosit această imagine în sfintele zile ale Sărbătorii de Paşti, când actorul care interpreta rolul Mântuitorului folosea expresii injurioase împotriva PSD, cei din Opoziţie care se află în spatele acestei campanii incalificabile au schimbat abordarea şi au difuzat recent, în mediul online, un alt videoclip în care actorul care îl interpretează pe Iisus Hristos enunţă mesaje de susţinere în favoarea PSD, cu scopul evident de a îndrepta oprobriul public împotriva Partidului Social Democrat.

PSD solicită autorităţilor în drept să declanşeze imediat o anchetă pentru a-i identifica pe cei care au folosit numele şi sloganul PSD în această campanie murdară. Dincolo de folosirea ilegală a identităţii PSD, considerăm că această campanie josnică şi ticăloasă reprezintă o ofensă gravă împotriva credinţei poporului român şi se circumscrie infracţiunilor contra libertăţii religioase, prevăzute în Codul Penal", cere PSD într-un comunicat de presă.

Primul clip a apărut în urmă cu două săptămâni. Un actor american, care are cont pe reţeaua Fivver şi care rosteşte orice replici contra unei sume de bani, apare în rolul lui Iisus şi îi îndeamnă pe români sp iasă la vot pe 26 mai. El încheie rolul cu celebra formulă M..E PSD.

Un al doilea clip a apărut acum câteva zile, iar acelaşi actor în acelaşi rol le cere românilor să voteze cu PSD.

Citeşte şi: Alegeri europarlamentare 2019. Iisus Hristos, folosit în campania electorală: "Ieşiţi la vot pe 26 mai!" VIDEO

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri europarlamentare 2019 Iisus Hristos iisus hristos psd
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mai 13:07
Răspunde | Votează email 0 email
adela
:)))))) ia d'aci muiannis!!!
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H