PSD dă de pământ cu Primarul Capitalei: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită!

Social-democrații vin cu un atac extrem de virulent la adresa primarului Capitalei. Membrii PSD transmit că Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață.

20 ian. 2021, 17:15
PSD dă de pământ cu Primarul Capitalei: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită!

PSD dă de pământ cu Primarul Capitalei. Reprezentanții social-democrați au venit cu această reacție după ce Nicușor Dan a spus că 19 grade este o temperatură normală în case.

PSD dă de pământ cu Primarul Capitalei: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită!

”Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață: sute de mii de bătrâni și copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea!

În loc de apa caldă promisă în campanie, Dreapta a adus în Capitală Guvernarea Țurțurilor!”, scriu reprezentanții Partidului Social Democrat pe o rețea socială.

Nicușor Dan: Sunt țări europene în care e o normalitate să ai 19 grade în casă

„O doamnă din Calea Victoriei 155, de exemplu, spune că ea, din 12 ianuarie, are doar 19 grade în casă”, i-a spus moderatorul unei emisiuni lui Nicușor Dan. „Să știți că sunt țări europene în care asta e o normalitate, să ai 19 grade”, a fost răspunsul primarului.

Întrebat la Digi24 dacă instituția pe care o conduce a intenționat ca oamenii să aibă doar 19 grade Celsius în casă, acesta a spus că nu.

„Lumea s-a obișnuit undeva la 22 de grade.Am vrut să evităm riscul…Am fi avut două alternative: să dăm la foarte mulți 22 de grade cu riscul ca unii să aibă 10 grad,e sau să dăm unei părți din București 19 grade”.

„15-20% dintre blocuri” în Capitală au parte de mai puțină căldură pentru a evita riscul unor avarii majore”, a completat Nicușor Dan.

După ce primarul Capitalei a susţinut în urmă cu o zi că 19 grade este o temperatură normală în case, acum Nicuşor Dan vine cu o nouă declaraţie care îi revoltă pe bucureşteni. Deşi în multe blocuri din Capitală temperatura nu depăşeşte 15 grade în casă, primarul Capitalei a declarat că el are centrală proprie, iar temperatura din locuinţa sa ajunge undeva pe la 22 grade Celsius.

Citește și: Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, după ce a declarat că 19 grade e o temperatură normala în case: „De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”