PSD desfiinţează guvernul Cîţu: „Coaliţia Ţeparilor ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri”

Social-democraţii susţin că, prin "grija lui Cîţu", România este la coada Europei în ce priveşte creşterile salariale, dar creşterea preţurilor este continuă, astfel că orice venit suplimentar este anulat.

21 ian. 2021, 10:48
PSD desfiinţează guvernul Cîţu: „Coaliţia Ţeparilor ţine deschis robinetul creşterii constante de preţuri”

PSD consideră că actuala guvernare, pe care o numeşte „Coaliţia Ţeparilor” lasă deschis robinetul creșterilor de prețuri, astfel încât coşul zilnic al românilor va deveni din ce în ce mai sărăcăcios.

”Guvernarea Dreptei a ținut România în fruntea topului european al #scumpirilor și în 2020! Prin grija lui Cîțu, debutul lui 2021 ne duce direct la coada Europei în privința creșterii salariului minim.

Românilor li se pregătește furtuna perfectă: Coaliția Țeparilor ține deschis robinetul creșterii constante de prețuri și permanent închis pe cel al păstrării puterii de cumpărare!

În acest ritm, coșul de consum al populației se va goli lunar. Proporțional, cu cât li se vor umfla burțile și conturile guvernanților!”, scriu cei de la PSD.

PSD: Guvernul Cîţu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării

Reprezentanţii PSD susţin că Guvernul Cîţu „pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării” şi că nu le-au ajuns liberalilor cât „au furat din împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut”.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! Nici cât au furat din împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut. Acum, Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Spune NU vânzării celor mai puternice și mai rentabile companii de stat!”, este mesajul postat de conducerea PSD pe pagina de Facebook a partidului.

Citeşte şi: Darius Vâlcov a rămas fără diploma de doctor în Finanțe. Tribunalul București a admis cererea de anulare făcută pentru plagiat