PSD şi-ar putea face congresul online, din cauza coronavirusului

Marcel Ciolacu a transmis luni că Congresul PSD ar putea să se desfăşoară online, în cazul în care criza privind coronavirusul va continua. 

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 16:17
PSD şi-ar putea face congresul online, din cauza coronavirusului

Întrebat după şedinţa grupului parlamentar al PSD dacă ar dori un congres al partidului online, preşedintele interimar al PSD a spus: „Dacă criza coronavirus continuă, e posibil”.

Ciolacu a mai spus că ar fi posibil ca votul la congresul în care se va alege conducerea partidului să se desfăşoare electronic.

Marcel Ciolacu a respins afirmaţiile liderilor PNL conform cărora congresul PSD s-ar fi amânat din cauza tensiunilor din partid.

Citeşte şi: Orban nu crede că PSD a amânat congresul din 29 februarie din cauza coronavirus. „Nu au căzut la pace cu împărţirea funcţiilor”

„Nu mă interesează ce spun liberalii. Nu e niciun fel de tensiune, cum putea să fie o tensiune când eram unicul candidat, dacă dvs. puteţi explica. (…) Eu eram unicul candidat şi eu veneam cu o echipă. Unde sunt tensiunile? Dl Orban are o mare problemă, să rezolve problemele de criză politică în care suntem”, a adăugat Marcel Ciolacu. 

Partidul Social-Democrat a anunţat, joi seară, că se amână Congresul partidului, care ar fi urmat să aibă loc sâmbătă, motivul invocat pentru această amânare fiind confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 în România.