PSD îi compară pe Iohannis şi Orban cu soţii Ceauşescu: „Stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aştepte!”

PSD a publicat pe Facebook o postare referitoare la inaugurarea de marţi a Magistralei 5 a metroului din Bucureşti, care acoperă zona cartierului Drumul Taberei, la care iau parte preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 08:48

Social-democraţii îi acuză pe cei de la PNL că nu au fost în stare să respecte termenul iniţial al inaugurării, decembrie 2019, şi îi compară cu soţii Ceauşescu, cei care a dat în folosinţă, în 1979, prima linie a metroului din capitală.

„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aștepte!

Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupați cu alegerile anticipate!

După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcțiune un proiect deblocat şi realizat în proporție de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai grețos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire același aer cu muritorii de rând.

La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a șefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu.”, scriu cei de la PSD.

Citeşte şi: Mama lui Ciprian Ciucu, autoarea unui accident TERIBIL, MUŞAMALIZAT de autorităţi