PSD: Nu există conflict Tudose-Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat, luni, că nu există un conflict între premierul Mihai Tudose şi liderul PSD Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
09 oct. 2017, 12:18
PSD: Nu există conflict Tudose-Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre a adăugat că nu s-a discutat nici despre vreo remaniere, nefiind „un subiect în discuție”, singura temă discutată în BPN al PSD de luni fiind validarea prin vot a candidatului PSD la alegerile locale din municipiul Deva, Petru Mărginean.

„În ședința BPN de astăzi a PSD a fost un singur punct — validarea prin vot a candidatului nostru la alegerile din municipiul Deva, Petru Mărginean, și reiterarea întregului sprijin al partidului astfel încât Deva să aibă primarul pe care îl merită. Nu, nu au existat discuții în BPN legate de guvern”, a declarat Dobre la finalul BPN al PSD.

Solicitat să comenteze informațiile care au apărut în legătură cu un conflict pe care l-ar avea Executivul, respectiv premierul Mihai Tudose, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Adrian Dobre a spus: „Nu există acest conflict, nu s-a discutat în BPN acest subiect și, sincer, informații pe surse nu comentez”.

Dobrea a spus că nu există nemulţumiri legate de lipsa de asumare a Guvernului a legilor justiţiei sau a sesizării la CCR privind anchetarea de către DNA a HG-urilor referitoare la lacul Belina: „Nu, nu există această nemulţumire făcută public, nici nepublic. Nu există!”, a spus Dobre.

Reacţia purtătorului de cuvânt al PSD vine după ce presa a scris luni că între Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose ar exista un conflict şi că şeful Guvernului ar fi ameninţat cu demisia ca urmare a sondajului Avangarde.

Conform unui sondaj Avangarde, guvernul Tudose s-ar fi prăbușit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%, motiv pentru care premierul este extrem de nemulțumit, în timp ce PSD rămâne la o încredere destul de ridicată.