PSD: „Nu românii sunt vinovaţi de haosul generalizat, ci guvernul Orban, condus de Iohannis, care are o singura grijă: alegerile”

Ludovic Orban a declarat că părinţii elevilor interacţionau foarte mult şi nu respectau regulile de protecţie sanitară, acesta fiind motivul principal pentru care s-a decis închiderea şcolilor.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 13:40
PSD: „Nu românii sunt vinovaţi de haosul generalizat, ci guvernul Orban, condus de Iohannis, care are o singura grijă: alegerile”

PSD a reacţionat miercuri, printr-o postare pe Facebook, în care îl acuză pe Orban de faptul că guvernul pe care îl conduce a avut 6 luni la dispoziţie pentru a pregăti începutul anului şcolar, dar măsurile luate au dus la un „haos generalizat”.

„Pentru Orban, absurdul nu are limite!

Mai nou, părinții sunt vinovați pentru că Guvernul PNL nu a fost capabil – timp de 6 luni de zile! – să pregătească deschiderea în siguranță a școlilor! În capul lui Orban, toată lumea este vinovată… mai puțin el și hoarda de incapabili care conduc ministerele.

Nu românii, fie ei vârstnici sau copii, părinți sau antreprenori din HoReCa, sunt vinovați de haosul generalizat în care a ajuns astăzi România. Ci Guvernul PNL, condus de Iohannis, care are o singură grijă: alegerile!”, au scris social-democraţii pe pagina de Facebook a partidului.

Citeşte şi: Orban a explicat de ce afterschool-urile şi creşele au rămas deschise: „Mulţi părinţi sunt ajutaţi de acestea. Nu au generat cazuri”