PSD nu va guverna cu AUR. Marcel Ciolacu: „Avem doar colaborări punctuale”

PSD nu va guverna cu AUR. Marcel Ciolacu a declarat luni că social-democrații nu au un proiect politic cu AUR, dupa ce Vasile Dîncu a afirmat ca in cazul unor alegeri anticipate PSD si AUR ar putea forma Guvernul.

19 apr. 2021, 23:33
PSD nu va guverna cu AUR. Marcel Ciolacu: „Avem doar colaborări punctuale”
Marcel Ciolacu a declarat că social-democrații nu au un proiect politic cu AUR

PSD nu va guverna cu AUR. „Nu, PSD nu are in acest moment un proiect politic comun cu AUR. Avem doar colaborari punctuale, mi se pare corect, am semnat impreuna pentru  constituirea unor comisii parlamentare de ancheta sa aflam adevarul (despre cifrele din pandemie), e normal in politica sa existe astfel de negocieri”, a spus liderul PSD la TVR 1.

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a afirmat luni la Digi24: „Dacă ar avea loc alegeri duminica viitoare, PSD împreună cu opoziția și cu independenții ar avea peste 50%, deci ar face majoritate. Statistic vorbind, PSD și AUR ar avea majoritatea”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, ironii la adresa USR PLUS. „S-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia. Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil”

PSD nu va guverna cu AUR

Marcel Ciolacu

a mai declarat că atât PNL, cât si USR PLUS ar avea un plan de rupere a coalitiei. PNL ar vrea sa recupereze ministere pierdute, iar USR PLUS ar vrea sa-si pregateasca platforma pentru 2024, a apreciat social-democratul.

Ei n-au avut congrese interne si atunci si dl Citu si dl Orban incearca sa se aseze cat mai bine la electoratul lor intern, dar si dnii Ciolos si dl Barna.

Sa nu credeti ca doar PNL are o strategie de rupere a aliantei. PNL a guvernat un an de zile singur, au avut tot ciolanul si nu l-a impartit cu nimeni acum a trebui sa-l imparta. PNL au facut o negociere foarte slaba ca Orban sa fie presedintele Camerei. Si au lasat niste ministere cheie de care acum se lovesc si nu pot duce la indeplinire ce aranjamente economice si ce promisiuni au fost in spate.

Sa nu credeti ca USR nu au un joc si o planificare cand anume sa iasa ei de la guvernare, nu sa fie dati afara, si sa gaseasca vinovati PNL-ul si ei sa isi faca plaftorma pentru 2024.

Artizanul este unul singur, Klaus Iohannis”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a spus ca totusi coalitia va ramane pe pozitie si actualul scandal este ca PNL si USR PLUS isi hranesc electoratul intern inaintele de Congrese.