PSD, pe un butoi de pulbere după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava: „Nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache”

Filiala din Suceava a PSD stă pe un butoi de pulbere după ce fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu, se află pe un loc eligibil pe listele din judeţ. Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, vicepreședinte al organizației județene PSD Suceava, s-a arătat revoltat de decizie şi a venit cu o replică acidă.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 11:36
PSD, pe un butoi de pulbere după ce fiul lui Piedone a fost pus pe listele din Suceava: „Nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache”

PSD a venit cu propunerea surprinzătoare de pe locul trei, ce îl are protagonist pe Vlad Popescu, liderul PPU-SL sector 5 București și fiul controversatului Cristian Popescu Piedone. Acesta a intrat în partid, special pentru a putea candida la alegerile din 6 decembrie. 

„Sunt foarte dezamăgit în primul rând de listele pe care le-am văzut în presă. Total atipic și total nestatutar pentru că în cadrul organizației județene nu s-au discutat aceste liste decât în ordinea alfabetică, în totală bătaie de joc pentru statutul și pentru membrii acestui partid. Suntem ca într-o „Scrisoare pierdută” și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul””, a declarat primarul din Fălticeni pentru NewsBucovina.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe listele PSD Suceava la Camera Deputaţilor

Vlad Popescu, fiul primarului ales la Sectorul 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, vrea să îi calce pe urme tatălui său. Acesta îşi doreşte un mandat de parlamentar şi s-a înschis special pentru asta în PSD.

Vlad se regăseşte este pe un loc eligibil pe listele PSD Suceava pentru Camera Deputaţilor. Pe lista PSD pentru Camera Deputaților se mai află actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect Mirela Elena Adomnicăi. Pe poziţia a patra se află liderul tinerilor social democrați, George Șoldan. Lista este completată de Blănari Larisa, Brădățan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriș Doinița-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe și Fediuc Cătălin.

Citeşte şi: Fiul lui Cristian Popescu Piedone, pe loc eligibil pe lista PSD Suceava pentru Camera Deputaţilor


loading...
Partenerii noștri