PSD pregăteşte două şedinţe CEx, pentru remaniere guvernamentală şi pentru scandalul din partid

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, vrea să organizeze două şedinţe de Comitet Executiv Naţional, una pe tema remanierii guvernamentale, cealaltă pe "teme politice", mai precis pentru rezolvarea tensiunilor din partid, informează România TV, citând surse din partid. Liderii partidului urmează să stabilească datele.

RomaniaTV.net
01 nov. 2018, 14:32
PSD pregăteşte două şedinţe CEx, pentru remaniere guvernamentală şi pentru scandalul din partid

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat la începtul săptămânii că a încheiat evaluarea miniştrilor, urmând să prezinte concluziile în şedinţa CEx PSD. Ea a refuzat să spună care miniştri vor părăsi Cabinetul.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că la această oră nu se pune problema remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader şi că remanierea membrilor Guvernului nu nicio legătură cu o posibilă OUG pentru amnistie şi graţiere.

Lucian Şova, ministrul Transporturilor, s-a declarat miercuri „flatat” de faptul că numele său figurează pe listele pentru remanierea guvernamentală şi a indicat că nu are nimic să-şi reproşeze.

Vicepremierul Viorel Ştefan a declarat, miercuri, la Parlament, că nu poate să anticipeze dacă va mai rămâne sau nu în Guvern după remaniere, însă a precizat că merge pe proiectul şefiei ASF la care şi-a depus candidatura.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua vineri o vizită la Varna, în Bulgaria, iar săptămâna viitoare (3-8 noiembrie) va fi plecatră în Sultanatul Oman şi în Qatar.