PSD, primul mesaj, după ce Florin Cîțu a câștigat preşedinţia PNL: Te așteptăm la moțiunea de cenzură!

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, el având aproximativ 1.000 de voturi în faţa lui Ludovic Orban, rezultatul fiind anuţat oficial de către Teodor Stolojan.

25 sept. 2021, 18:44
PSD, primul mesaj, după ce Florin Cîțu a câștigat preşedinţia PNL: Te așteptăm la moțiunea de cenzură!

Premierul Florin Cîțu a câștigat șefia PNL, dar adversarii de la PSD ”salută” acest moment într-un mod original și îi transmit că-l așteaptă în Parlament, la moțiunea de cenzură.

”Cîțu, te așteptăm la moțiunea de cenzură”, este reacția PSD.

#motiunedecenzura

Posted by Partidul Social Democrat on Saturday, September 25, 2021

Florin Cîţu aobţinut 2.878 de voturi, afică 60,2% din numărul voturlor valabile.  Ludovic Orban a obţinut 1.898.

”Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp,  trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dummneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL. În acelaşi timp, vă promit că voi fi preşedintele liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Această nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală. Mulţumesc”, a declarat Cîţu de pe scena de la Romexpo.

ALEGERI PNL 2021. Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, victorie zdrobitoare
El şi-a invitat pe scenă echipa. ”Mai este o zi mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL. Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor.”, a încheiat Cîţu.

USR-PLUS îi răspunde lui Cîţu: „Rămânem pe poziţii. Exclus să continuăm cu Cîţu premier”