PSD promite că va deschide şcolile şi grădiniţele. Ciolacu: „Dacă vom câștiga alegerile, vom deschide școlile”

PSD promite că va deschide şcolile şi grădiniţele. Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social-Democrat, a anunţat că social-democraţii vor permite reluarea şcolii faţă în faţă pentru elevi şi profesori, în cazul în care vor ajunge la guvernare.

24 nov. 2020, 23:41
PSD promite că va deschide şcolile şi grădiniţele. Ciolacu: „Dacă vom câștiga alegerile, vom deschide școlile”
PSD promite că va deschide şcolile şi grădiniţele

Guvernul a decis închiderea şcolilor în primul semestru al anului şcolar 2020-2021, în pofida recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a solicitărilor făcute de părinţi şi profesori.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a promit că PSD va redeschide şcolile şi grădiniţele dacă va ajunge la guvernare.

„Dacă vom câștiga alegerile, vom deschide școlile, iar transportul elevilor se va face separat”, a anunțat Ciolacu, la postul Antena3, conform ştiripesurse.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru. Nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată”

PSD promite că va deschide şcolile şi grădiniţele. Cine va fi premier în Guvernul social-democraţilor

De asemenea, Marcel Ciolacu a subliniat că nu el va fi premierul PSD, dacă partidul pe care-l conduce va forma noul Guvern.

„Nu voi vrea să fiu eu premier. Puterea și decizia trebuie împărțite. Partidul trebuie să funcționeze altfel, nu pe principiu de forță, de tătuc.”, a precizat Marcel Ciolacu, pentru sursa citată.

Marcel Ciolacu anunţă cine va fi ministru al Educaţiei în viitorul Guvern PSD. Numele vehiculate pentru Finanţe sau Justiţie

Preşedintele PSD a precizat că formaţiunea pe care o conduce va avea o garnitură de miniștri foarte bine pregătită pentru a face față perioadei dificile prin care trece România.

„Nu va fi. Președintele nu-l va mai pune pe Orban niciodată prim-ministru. Din informațiile noaste, categoric (nu va mai fi Orban, n.r.).”

Am mărit forurile partidului, au venit și primarii municipiilor reședințe de județ, președinții de CJ, în afară de președinții de organizații și cred că trebuiesc soluții cu oameni foarte bine pregătiți pentru o asemenea situație de criză. De aceea am și înaintat niște nume, de exemplu, la finanțe cu Cristian Socol, cu domnul Rafila la Sănătate, cu domnul Azamfirei la Educație, cu doamna Maia Teodoroiu la Justiție.

Cred că perioada prin care trece România acum este una foarte complicată și trebuie să aducem în garnitura din prima linie cei mai buni specialiști pentru a face față provocărilor care urmează”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena3.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu mai este preşedintele României. „S-a descalificat prin această intrare brutală”