Reacția dură a PSD după de președintele a plecat la munte: „Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!”

Liderii Partidului Național Democrat au criticat în termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de a pleca la schi, la o zi după tragedia de la Institutul Matei Balș soldată cu șase persoane decedate.

30 ian. 2021, 16:32
Reacția dură a PSD după de președintele a plecat la munte: „Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!”

PSD: Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!

„Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi!

Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate.

În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, au transmis reprezentanții PSD, atașând și o fotografie cu Klaus Iohannis cu textul „Spitalele ard, românii mor, Iohannis schiază de zor!”.

Ajuns la munte, Klaus Iohannis a fost întrebat de un turist dacă se simte bine la schi.

Turist: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Turist: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

 

Ieri, președintele Iohannis a ajuns la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde a avut loc incendiul tragic în care au murit cinci persoane.

„O zi foarte tristă astăzi, cu tragedia care s-a întâmplat aici în această dimineață. Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău, transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici, în saloane, le doresc însănătoșire grabnică. Ei au fost transportați la alte spitale, unde vor fi tratați corespunzător.

Este foarte clar că trebuie rapid trase niște concluzii și venit cu soluții. Situația se repetă cumva. Am avut, nu demult, o tragedie la Piatra Neamț, avem acum aici, la „Balș”, această tragedie, au fost incendii mai mici la alte spitale și, cu siguranță, motivele sunt diverse, ele sunt anchetate și anchetele vor scoate, fără îndoială, la lumină ce s-a întâmplat, cine este vinovat și vinovații vor fi sancționați”, a spus ieri președintele.

Șase pacienți au pierit în urma incendiului izbucnit la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Cinci pacienți au murit carbonizați, iar o altă victimă afectată și-a pierdut viața astăzi.


loading...
Partenerii noștri