PSD susţine că ieftinirea gazelor anunţată de Guvern este o păcăleală. „Prin factura la gaze, plătim o scumpire mascată de 300 la sută”

PSD acuză Guvernul condus de Ludovic Orban îşi bate joc de nivelul de trai al românilor pe motiv că "marea promisiune liberală a ieftinirii gazelor începând de azi, după liberalizarea prețurilor, este încă o uriașă păcăleală". Social democraţii susţin că "plătim o scumpire mascată de 300 la sută".

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 09:16
PSD susţine că ieftinirea gazelor anunţată de Guvern este o păcăleală. „Prin factura la gaze, plătim o scumpire mascată de 300 la sută”

„Liberalii se pricep doar să mintă și să-și bată joc de nivelul de trai al românilor. Prin factura la gaze, plătim o scumpire mascată de 300%!

Marea promisiune liberală a ieftinirii gazelor începând de azi, după liberalizarea prețurilor, este încă o uriașă păcăleală. Distribuitorii cumpără gazul cu 20 și ceva de lei și-l vând populației cu 68 megawattul. Populația acoperă astfel prin facturi costuri umflate cu 300%! PNL tace, dar PSD a impus în Parlament suprataxarea acestor profituri nesimțite pentru a finanța cu acești bani protejarea consumatorilor vulnerabili.

Un guvern care, după ce că ne fură, ne mai și scumpește viața, este mai rău decât pandemia”, au scris reprezetanţii PSD într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ciolacu, despre programul de relansare economică: „Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu”

La 1 iulie se vor liberaliza prețurile la gaze naturale, iar 3,4 milioane de consumatori casnici, care sunt acum alimentați în sistem reglementat vor trece în piața liberă.

Ce îi aşteaptă pe români de la 1 IULIE 2020. Se anunţă SCHIMBĂRI IMPORTANTE


loading...