Psiholog, despre comportamentul atacatorului Margheritei de la Clejani: ”Are probleme erotice”

Psihologii au ajuns la concluzia că bărbatul de pe trotineta electrică care a atacat-o pe Margherita de la Clejani are probleme erotice pe care nu le poate controla.

18 aug. 2022, 20:23
Psiholog, despre comportamentul atacatorului Margheritei de la Clejani: ”Are probleme erotice”

Două femei din București, au fost atacate miercuri, în plină stradă de către un bărbat aflat pe o trotinetă electrică.

Una dintre victime este chiar Margherita de la Clejani, iar cealaltă este o tânără în vârstă de 17 ani. Psihologii spun despre acest individ că ar avea probleme erotice pe care nu o poate gestiona.

Citește și Margherita de la Clejani, înjunghiată pe stradă. Este una dintre femeile agresate de bărbatul de pe trotinetă, în Bucureşti

Fiica celebrilor artiști, Viorica și Ioniță de la Clejani, în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital, dar a refuzat internarea. Acum dă declarații la Poliție despre bărbatul care nu a fost prins și care reprezintă un real pericol pentru cetățeni.

”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.

Gestul atacatorului a fost interpretat de psihologul Jeni Chiriac care susține că este vorba despre o problemă de natură erotică pe care agresorul nu o poate gestiona.

“Înseamnă că are anumite pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona. E clar că are probleme legate de asumarea responsabilității. Pentru că unii dintre noi îi găsim pe ceilalți vinovați, proiectăm în exteriorul nostru responsabilitatea de a ne fi satisfăcute nevoile”, a declarat psihologul, Jeni Chiriac.

De asemenea, psihologul susține că acest comportament atrage atenția imediat și poate fi copiat cu ușurință și de către alți oameni. Mai mult de atât, Jeni Chiriac atrage atenția că pot exista și alte victime pe viitor.

“Comportamentele de genul acesta pot să apară foarte ușor. În situațiile acestea, pot exista riscuri pe viitor ca multe persoane, sau mulți tineri să procedeze în felul acesta doar de “fun”. Doar pentru că pot, doar pentru că nu li se poate întâmpla ceva, imaginându-și în astfel de contexte, anonimatul și repeziciunea cu care fac anumite lucruri îi protejează”, a mai spus psihologul.

Citește și Viorica din Clejani, în lacrimi. Care a fost reacția artistei după ce s-a spus că fiica sa a fost atacată: ”Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă”