Psihologul criminalist Tudorel Butoi atrage atenţia asupra pericolului generat de o eventuală eliberare a fraţilor Tate: „Psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate au o poveste”

Andrew şi Tristan Tate au profil de psihopaţi, iar cercetarea lor în libertate le-ar permite "punerea în mişcare a unor influenţe", care i-ar putea ajuta să scape basma curată, este de părere reputatul psiholog criminalist Tudorel Butoi.

05 ian. 2023, 13:07
Psihologul criminalist Tudorel Butoi atrage atenţia asupra pericolului generat de o eventuală eliberare a fraţilor Tate: „Psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate au o poveste”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi nu se fereşte să spună despre fraţii Tate că au profil de psihopaţi. Specialistul este de părere că cei doi fraţi nu au prea mari şanse să scape de puşcărie.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi despre fraţii Tate: „Au disfuncționalități în profilul lor. Le preconizez acestor nătărăi pușcăria”

Psihologul subliniază faptul că infractorii din acest tipar trebuie aspru pedepsiți pentru că o eventuală eliberare ar duce la încălcarea oricărei legi în scopul recuperării pierderilor suferite.

Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segemente din administrație, juridic.

Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror liberatate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria.

Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi în emisiunea Controversat de la Realitatea PLUS.

Averea fraţilor Tate, pusă sub sechestru

Între timp, cele 11 autoturisme de lux în valoare de 5 milioane de euro ale fraţilor Tate au fost puse sub sechestru.  Printre modele se-numără un Bugatti Chiron, evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380 de mii de dolari, două Ferarri de peste o jumătate de milion de dolari, un McLaren de aproape 400 de mii și un Porsche GT Street de peste 300 de mii de dolari.

Citeste si Răsturnare de situație în cazul fraților Tate. Cine sunt personajele controversate care se tem pentru soarta milionarilor britanici

Procurorii DIICOT au pus, de asemenea, sechestru pe mai multe imobile printre care și conacul din Pipera, acolo unde ar fi fost exploatate sexual mai multe tinere.

Motivul pentru care fraţii Tate au ales România pentru afaceri murdare

Că infractorii sunt mult mai bine protejaţi în România decât în alte ţări o confirmă încă o dată cazul Tate. Andrew şi Tristan ar fi ales să intre în afaceri in România după ce ar fi analizat modul de operare al interlopilor din mai multe ţări. Dacă, în urma derulării de afaceri murdare, în ţări precum Rusia, Serbia, Bulgaria, Albania sau Republica Moldova ar fi putut fi ucişi pentru bani, în România acest risc era, practic, inexistent.

După ce au fost săltați de DIICOT, milionarii au postat mai multe mesaje pe Twitter. Andrew Tate susține că tot ce li se întâmplă acum este o înscenare și susţine că ar fi fost amenințat cu moartea în repetate rânduri.

Citeste si Victimele lui Tristan şi Andrew Tate încep să facă plângeri la DIICOT. Ce probe au ridicat anchetatorii din vila britanicilor, în care aveau studioul de videochat