Pui de urs filmat pe o stradă din Câmpia Turzii. „Ţine-te după el! Bagă-l în curte la Poliţie” VIDEO

Un pui de urs a fost filmat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce alerga pe o stradă din Câmpia Turzii. Cei care au surprins imagine rară au sunat la 112 pentru a anunţa că animalul sălbatic mişună prin oraş.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 08:17
Pui de urs filmat pe o stradă din Câmpia Turzii. „Ţine-te după el! Bagă-l în curte la Poliţie” VIDEO

„A fost primită o informare din partea personalului Primăriei Municipiului Câmpia Turzii despre faptul că a fost filmat, în cursul nopţii, pe strada George Coşbuc din Câmpia Turzii, un pui de urs, care alerga pe carosabil şi că acesta a fost observat şi de alte persoane, în apropiere de localitatea Viişoara. În urma verificărilor efectuate în zonă de către personalul primăriei, puiul de urs nu a fost găsit”, a anunţat, duminică, ISU Cluj, conform Agerpres.

Doi bărbaţi au asmuţit câinii asupra unui pui de urs, apoi au făcut publice imaginile

Poliţiştii au format patrule pentru a găsi ursul.

„Ca măsură de siguranţă, în acest caz, au fost efectuate patrule mixte ale IPJ şi Poliţiei Locale, începând de azi noapte. Aceste patrule se desfăşoară în continuare în zona respectivă, între timp au fost informate şi fondurile de vânătoare care sunt active în zonă, însă până acum ursul nu a fost observat”, se mai arată în informarea ISU.

Arafat, explicaţii după ce ÎPS Pimen a fost înmormântat cu mii de oameni: Fiind o personalitate bisericească, n-ai cum să nu accepţi