Pune bulion pe un burete și freacă toate colțurile chiuvetei. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină! Rezultatul e uimitor!

Bulionul face minuni în orice bucătărie însă puțini știu că pe lângă aroma care o dă ciorbelor sau pastelor, acesta poate fi folosit și la alte treburi gospodărești.

18 feb. 2022, 20:30
Pune bulion pe un burete și freacă toate colțurile chiuvetei. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină! Rezultatul e uimitor!

Pune bulion pe un burete și freacă toate colțurile chiuvete. Știm cu toții că una dintre cele mai mari provocări este curățatul chiuvetei. Există multe produse profesionale care ne ajută să scăpăm de problemă, însă pe bani mulți.

Pune bulion pe un burete și freacă toate colțurile chiuvetei. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină! Rezultatul e uimitor!

Nu trebuie să ne îngrijorăm, există o soluție extrem de simplă și ieftină care te ajută să scapi de murdăria de pe chiuvetă. Tot ce trebuie să faci este să pui bulion pe un burete și să freci întreaga chiuvetă. Soluția se lasă câteva minute, iar apoi se curăță cu apă. Puteți vedea în videoclipul de mai jos cât de ușoară este metodă.

 

Bulionul are multe beneficii si pentru sanatatea inimii. Rosiile au fost asociate de mult timp cu imbunatatirea sanatatii inimii. Acestea contin antioxidanti puternici, cum ar fi licopenul si betacarotenul, care ajuta la reducerea factorilor de risc ai bolilor de inima, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterolul ridicat si acumularea de grasimi in artere.

In plus, bulionul este incarcat si cu magneziu si potasiu – doua minerale vitale pentru sanatatea inimii.

O cana de 240 ml de suc de rosii aproape iti acopera nevoile zilnice de vitamina C si iti indeplineste 22% din necesarul de vitamina A sub forma de alfa si beta-carotenoizi. Aceasta vitamina este esentiala pentru vederea sanatoasa si intretinerea tesuturilor.

Acesti carotenoizi actioneaza si ca antioxidanti puternici, protejandu-va celulele de daunele provocate de moleculele instabile numite radicali liberi.

Bulionul este o sursa concentrata de antioxidanti puternici precum licopenul, un pigment de plante carotenoide care a fost asociat cu beneficii impresionante pentru sanatate. Licopenul protejeaza celulele de deteriorarea radicalilor liberi, reducand astfel inflamatia din corp.

Beneficiile bulionului sunt foarte numeroase. Spre exemplu, americanii primesc peste 80% din licopenul lor din rosii si produse precum bulionul.

Cercetarile au aratat ca dietele bogate in bulion si produse din rosii iti pot reduce riscul de aparitie mai multor boli cronice.

Citește și: Preţurile alimentelor s-ar putea tripla în primăvară. Avertismentul sumbru al producătorilor agricoli: Va fi un efect atât de mare, de necontrolat