Pune câteva șervețele umede în mașina de spălat. Hainele tale vor arăta fabulos! Toate gospodinele trebuie să știe acest truc!

Șervețelele umede ne salvează din multe situații neplăcute. Puțini știu însă că aceste obiecte ar putea face minuni dacă le pui in mașina de spălat.

11 nov. 2021, 16:44
Pune câteva șervețele umede în mașina de spălat. Hainele tale vor arăta fabulos! Toate gospodinele trebuie să știe acest truc!

Pune câteva șervețele umede în mașina de spălat. Acest truc simplu le scapă de probleme pe gospodine atunci când scot obiectele vestimentare din cuva mașinii și totodată ne oferă ajutor și atunci când le întindem pe culme.

Pune câteva șervețele umede în mașina de spălat. Hainele tale vor arăta fabulos! Toate gospodinele trebuie să știe acest truc!

Hainele pe care le avem au materiale care mai de care mai ciudate și mai pretențioase și trebuie să acordăm o mare atenție felului în care le păstrăm. Pe lângă acest lucru, o mare bătaie de cap ne dă și scamele care se pun foarte rapid pe ele, potrivit www.viviendoencasa.mx.

Scamele rămâne pe haine chiar și în mașina de spălat, chiar dacă mulți se gândesc doar la faptul că se depun abia după ce ies din cuvă. Pentru a scăpa de această problemă și pentru ca hainele să arate cât se poate mai bine, poți să apelezi la un truc simplu care îți va oferi o mână de ajutor.

Tot ce trebuie să faci e să așezi un șervețel umed în cuva mașinii de spălat pe care o ai. Lasă totul la spălat la programul pe care îl folosești în mod obișnuit și mai apoi scoate-le și pune-le la uscat.

— Șervețelul trebuie să fie de o calitate bună
— Modelele pe care le ai nu trebuie să fie extrem de parfumate. Hainele pot absorbi acest miros.
— Este interzisă flosirea acelorași șervețele pentru procedura ăn cauzră
— Folosiți șervețele antibacteriene
— Adăugați balsam. Acesta va estopa mirosul șervețelului
— Folosiți mai multe șervețele la o singură spălare, dar nu mai mult de trei

Şerveţelele umede, motivul pentru care canalizarea din Codlea se înfundă la fiecare trei săptămâni

La fiecare trei săptămâni, angajaţii Companiei Apa Braşov sunt nevoiţi să intervină pentru desfundarea canalizării la aceeaşi adresă din Codlea. Un cămin de ape uzate de pe strada 9 Mai se înfundă cu regularitate din cauza faptului că locatarii din zonă aruncă în canalizare şerveţele umede. Acestea nu se topesc, precum hârtia igienică, iar aruncarea lor în canalizare duce la blocarea acesteia. 

Citește și: Adaugă o aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este uimitor. Trucul care a dat pe spate toate româncele