Pune o monedă în vaza de flori şi un ban în tortul aniversar şi viaţa ta va fi total schimbată în bine

O monedă pusă în colţul camerei după regulile feng shui, în tortul aniversar sau în vaza cu flori poate aduce beneficii uimitoare.

16 ian. 2022, 18:30
Pune o monedă în vaza de flori şi un ban în tortul aniversar şi viaţa ta va fi total schimbată în bine

O monedă poate dace minuni în casa ta, nu doar la supermarket când te ajută să iei un cărucior pe care să îl umpli cu bunătăţi. Florile de exemplu, desi e iarna, se gasesc aproape la fiecare colt de strada si te imbie sa faci buchete frumoase pe care sa le oferi sau cu care sa inviorezi aspectul mohorat al zilelor de iarna din casa ta. Iata cum pastrezi florile proaspete mai mult timp in aceasta perioada si nu numai.

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani în colţul camerei. Efectele miraculoase apar într-o săptămână
In primul rand, taie aproximativ 3 cm din tije, oblic, cu un cutit. Nu folosi foarfeca si nu le rupe. Daca o tija e lovita sau despicata, taie portiunea respectiva – in apa, aceasta ar fi mediul ideal de dezvoltare a puricilor, bacteriilor etc., floarea neputand sa absoarba apa cum trebuie.

Indeparteaza frunzele de pe portiunea din tulpina care urmeaza a fi introdusa in vaza si asigura-te ca aceasta din urma este curata, tot pentru a preveni dezvoltarea daunatorilor, scrie stiriactuale.net.

Apa din vaza trebuie sa fie la temperatura camerei, nu rece, direct de la robinet si trebuie schimbata zilnic. Doar 1/3 din lungimea tijelor trebuie sa fie in apa.

Cum pastrezi florile proaspete mai mult timp. Cateva trucuri

  • Florile tin mai mult daca in apa se pune o monedă de arama, impotriva bacteriilor de putregai.
  • Florile isi vor dubla durata vietii daca le puneti in apa minerala, pe care o schimbati la 3 zile.
  • Florile raman proaspete cu ajutorul unui cartof gaurit. Se fac cateva orificii in care se infig cozile florilor, iar cartoful se asaza pe fundul vazei. Amidonul cartofului este absorbit de plante si le sporeste vitalitatea.
  • Florile galbene tin mai mult decat cele de alte culori.

 

Narcisele, lalelele si zambilele rezista mai mult, daca inainte de a le pune in apa, le intepati tulpina cu un ac. Vor absorbi mai usor umezeala si raman proaspete. De asemenea, o lingura de amidon adaugata in apa le ajuta sa reziste mai mult.

Nu amestecati narcisele cu alte flori. Tulpinele narciselor contin o substanta otravitoare care ofileste imediat celelalte flori, aflate cu ele in vaza. Asezati-le intr-un vas separat, in apa rece, 24 de ore, si le puteti combina apoi cu alte flori.

Lalelele trebuie sa stea la un nivel de apa in vas de aproximativ 5 cm pentru a impiedica fortarea infloririi. De asemenea, trebuie sa fie cat mai ferite de lumina.

Pune o monedă în congelator atunci când pleci de acasă. Trucul care îţi poate salva viaţa
Daca in apa din vaza cu frezii puneti o bucatica mica de zahar cubic, mugurii vor inflori pana la ultimul.

Violetele se ofilesc mai greu daca sunt scufundate cu florile in apa rece. Vaporizati-le apoi constant, cu ajutorul unui pulverizator.

Trandafirii si alte flori cu tulpina lemnoasa se pun in apa clocotita pentru cateva minute, inainte de a ii pune in vaza, ca sa absoarba mai bine apa.

Liliacul tine mai bine daca inainte de a il pune in vaza, jupuiti coaja de pe tulpina circa 5 cm si bagati cozile 4 – 5 minute in apa fierbinte.

Pentru crizanteme, trandafiri ai maci, este bine sa puneti in apa din vaza un carbune de lemn si zahar.

Crizantemele, tufanelele, macii si floarea-soarelui raman proaspete mai multa vreme in vaza, daca tineti putin capatul taiat al cozii peste flacara unei lumanari sau a unui chibrit inainte de a le aseza in vaza.

Garoafele puse in vaza rezista mai multa vreme daca tulpina florilor se taie intre noduri, si nu direct pe ele.

Gerbera are nevoie sa stea in aproximativ 5-6 cm de apa intrucat tija putrezeste foarte repede. Se recomanda sa taiati oblica cate putin din ea in fiecare zi.

Pune o monedă în tortul tău de la ziua de naștere. Află tot ce trebuie să știi despre superstițiile aniversare pentru a fi bogat și norocos

Superstițiile pentru aniversări sunt abundente în întreaga lume. Vă vom prezenta anumite practici care coincid în unele culturi și diferă în altele. Dar, în toate, sărbătoarea zilei de naștere va fi asociată cu noroc sau ghinion în funcție de ceea ce facem în ziua respectivă.

Chiar și cei care nu cred în superstiții nu au nimic de pierdut dacă încearcă aceste practici. Vor adăuga doar o notă magică, distractivă și supranaturală acelei zile speciale. Dacă vrei să afli care sunt principalele superstiții ale zilei de naștere, atunci mai bine citești până la sfârșit, înainte să vină următoarea ta zi de naștere.

Conform vechilor tradiții sudice din Statele Unite, există credința că lumânările de pe un tort de ziua de naștere au puterea de a ne ajuta cu viața amoroasă. Mai exact, se spune că dacă reușim să suflăm toate lumânările de pe tort în același timp, ne vom căsători în decurs de un an.

Dar, în cazul în care nu le putem stinge pe toate, numărul de lumânări care rămân aprinse va fi un semn de prevestire al anilor care au mai rămas până în ziua nunții noastre. Deci, dacă nu vrei să te căsătorești încă, probabil că nu ar trebui să sufli prea tare.

Monedă în tortul aniversar. Aceasta este o altă superstiție a zilei de naștere care are de-a face și cu tortul și, mai precis, cu obiectele ascunse din interiorul acestuia. Vorbim despre monede, inele și alte obiecte, despre care se crede că cei care au norocul să le găsească se vor bucura de noroc, bogăție și dragoste.

De exemplu, dacă un oaspete care primește felia cu inelul înăuntru va fi următorul căsătorit. Dacă acea persoană este deja căsătorită, inelul oferă pur și simplu un impuls de noroc. O altă tradiție cere adăugarea unui ban la amestec înainte de coacere. Cine primește felia cu banul va ajunge să fie bogat.

Prezicerea viitorului la ziua de naștere. O prezicere destul de comună făcută pentru copiii mici este să plaseze o serie de obiecte în jurul lor la prima lor zi de naștere și să vezi pe care o alege.

De exemplu, în China, părinții înconjoară copilul cu obiecte simbolice care le pot prezice viitorul. Dacă băiatul caută o monedă, înseamnă că ar putea fi bogat când va crește. Dar dacă copilul ia o păpușă, este posibil să aibă mulți copii.

Amuleta cu trei monede chinezesti in Feng Shui


Aceste trei monede legate impreuna cu un fir rosu de bun augur reprezinta un simbol de al bogatiei si rodniciei. Cele trei monede reprezinta cerul, pamantul si omenirea.

Purtati aceste trei monede asupra dumneavoastra pentru a atrage norocul la bani de partea dumneavoatra.

Pentru entuziastii metodei Stelelor Zburatoare, se poate lega la jumatatea fiecarei draperii din camera afectata de efectele negative ale stelei cinci de galben. Acesta stea instiga la scandaluri, accidente si chiar deces. Monedele vor actiona ca un remediu eficient impotriva lui cinci de galben.

Ce simbolizeaza o monedă in Feng Shui
Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Kang Hsi sau perioada imparatilor Chien Long, a fost o perioada deosebit de prospera, prin urmare monedele chinezesti in special din aceste perioade sunt considerate amulete de bun augur. Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Atunci cand le veti amplasa pur si simplu prin casa, afisati-le cu partea Yang in sus. Partea Yang a unei monede este cea cu patru caractere chinezesti iar partea Yin este cea cu doua caractere chinezesti.