Pune sare de lămâie și apă rece în frigider! Trucul ieftin pe care orice român trebuie să îl știe! Rezultatul este uimitor!

Acidul citric sintetic cunoscut mai degrabă sub numele de sare de lămâie este foarte toxic pentru organism. Trebuie să știm că acesta nu are nicio legătură cu sarea de lămâie care a fostr extrasă inițial di acest fruct,

31 ian. 2022, 17:53
Pune sare de lămâie și apă rece în frigider! Trucul ieftin pe care orice român trebuie să îl știe! Rezultatul este uimitor!

Pune sare de lămâie și apă rece în frigider! Trebuie să știm că sarea de lămâie este un adevărat aliat pentru curățarea casei. Este un produs destul de prietenos cu mediu și are un preț redus.

Pune sare de lămâie și apă rece în frigider! Trucul ieftin pe care orice român trebuie să îl știe! Rezultatul este uimitor!

Pune sare de lămâie direct pe bateriile cromate de la bucătărie sau de la baie, după ce le umezești cu apă rece. Las-o să acționeze câteva minute, apoi șterge cu un burete pudra albă. Sarea de lămâie te ajută să elimini petele de calcar fără să distrugă luciul cromat al bateriilor. Curăță tacâmurile din inox sau din argint cu sare de lămâie, lustruindu-le cu o lavetă moale, înmuiată în apă rece. Sarea de lămâie curăță toate petele și redă strălucirea argintului.

Pune bijuteriile la înmuiat în soluție din sare de lămâie și puțină apă rece, apoi lustruiește-le cu piele de căprioară sau cu o lavetă fină din microfibră. Acidul citric va dizolva depunerile de grăsime și va îndepărta petele lăsate de apă sau de transpirația sărată.

Lustruiește cabina de duș cu o soluție concentrată din sare de lămâie și apă. Folosește un burete aspru pentru a scăpa de petele de calcar, după ce s-au înmuiat cu acid citric.

Citește și: Supa-minune care te vindecă de răceală cât ai clipi. Cel mai delicios şi aromat remediu împotriva răcelilor şi virozelor
 

Curăță interiorul frigiderului, rafturile din sticlă și cutiile de depozitare a legumelor cu acid citric. Freacă pereții frigiderului cu un burete înmuiat în apă rece și sare de lămâie. Acidul citric împiedică dezvoltarea bacteriilor, curăță petele și împrospătează aerul din frigider. Curăță covoarele cu apă rece și sare de lămâie, după ce le-ai aspirat foarte bine. Sarea de lămâie redă strălucirea culorilor și scoate petele mai dificile de suc sau de cafea de pe covoare.

Citește și: Golește-ți frigiderul! S-a băgat carne de porc la LIDL! Ofertele bulversante de Crăciun! Ceafa de porc fără os și amestec pentru piftie la prețuri derizorii!