Golește-ți frigiderul! S-a băgat carne de porc la LIDL! Ofertele bulversante de Crăciun! Ceafa de porc fără os și amestec pentru piftie la prețuri derizorii!

Lidl continuă să își surprindă clienții înainte de Sărbători. Marele retailer vine cu o mână de ajutor și ieftinește toate produsele care ne ajută la prepararea mâncărurilor tradiționale.

09 dec. 2021, 21:23

S-a băgat carne de porc la LIDL! Știm cu toții că porcul este vedeta Crăciunului, astfel, începând de pe 16 decembrie, vom găsi produse din această categorie la prețuri imbatabile.

S-a băgat carne de porc la LIDL! Ofertele bulversante de Crăciun! Ceafa de porc fără os și amestec pentru piftie la prețuri derizorii!

Astfel, cotletul de porc fără os îl găsim la prețul de 1,39 de lei 100 de grame, pulpa de porc fără os la 1,29 tot suta de grame, amestecul pentru piftie la 5,99 per kilogram.

Totodată vom găsi și ceafă de porc fără os la 1,29 suta de grame, spată de porc fără os la 1,19 per 100 de grame și pieptul de porc fără os la 1,29 de lei per 100 de grame.

Nu în ultimul rând, găsim slănină tare de porc la 9,99 per kilogram, carne de porc lucru 1,09, per 100 de grame, dar și carne de vită pentru gulaș la 15,99 de lei, redusă cu 33% de la 23,99 de lei și cârnați groși de porc la 16,99 kg.

Lidl s-a gândit să le facă viaţa mai uşoară clienţilor săi înainte de Sărbători. Retalierul a introdus opţiunea Click&Pick, opţiune care permite rezervarea şi ulterior ridicarea produselor din magazine. Opţiunea care permite rezervarea şi ulterior ridicarea produselor din magazine va fi disponibilă până pe data de 19 decembrie. În acest moment pot fi rezervate produse precum carcasă de porc, cozonac, brad natural de Crăciun, dar și Jamon Serrano Reserva.

Reprezentanţii retailerului informează că stocurile sunt actualizate permanent, iar clienții trebuie să verifice disponibilitatea produselor.

„Aplicația a trecut recent printr-un proces de actualizare, motiv pentru care este posibil ca unele funcții să nu fie afișate corespunzător”, transmit reprezentanţii LIDL, potrivit revistaprogresiv.ro.

În anumite cazuri, actualizarea aplicației Lidl Plus este necesară pentru a folosi serviciul Click&Pick. Prima dată trebuie să selectaţi magazinul de unde veţi ridica produsele, după care le veţi putea rezerva. Selectaţi intervalul orar în care puteţi merge după cumpărături. Ultimul pas îl reprezintă prezentarea mesajului de confirmare la magazinul selectat pentru ridicarea produselor rezervate și plata se face la casele de marcat.

Citește și: Alimentul de la LIDL care se dă aproape GRATIS în toate magazinele din ţară. Este stoc limitat