Pune zahăr în șampon înainte să îl folosești. Trucul pe care orice român trebuie să îl știe. Rezultatul este uimitor!

Mulți români întâmpină mair porbleme cu scalpul și firele de păr. De multe ori, aceștia sunt dispuși să dea banii pe produse care mai de care mai scumpe și profesionale, însă fără niciun rezultat.

04 apr. 2022, 10:58
Pune zahăr în șampon înainte să îl folosești. Trucul pe care orice român trebuie să îl știe. Rezultatul este uimitor!

Pune zahăr în șampon înainte să îl folosești. Dacă folosești șampon, uleiuri sau produse de descurcare sau alte măști și totuși aspectul părului tău nu s-a îmbunătățit înseamnă că faci o greșeală mare.

Pune zahăr în șampon înainte să îl folosești. Trucul pe care orice român trebuie să îl știe. Rezultatul este uimitor!

Trebuie să știi ca ai pus accentul greșit pe îngrijirea părului tău și te-ai focusat mai mult pe firul de păr decât pe scalp. Dacă părul tău devine uleios rapid și nu știi ce să îi faci ca să pară proaspăt spălat mai mult timp, încearcă să ai mai multă grijă de pielea care susține rădăcina fiecărui fir în parte.

Trebuie să ai în minte doar trei proceduri simple pentru ca părul tău să aibă aspect ca și când ai fi fost la salon: exfoliere, spălare și hidratare. Așadar, vei avea nevoie doar de un exfoliant, un șampon și un balsam sau o mască.

Citește și: Trucul ieftin și banal care te ajută să trăiești mai mult. Secretul longevității japonezilor a ieșit acum la iveală
Cei mai mulți români uită să își exfolieze scalpul, ceea ce este un punct esențial. Acest procedeu curăță în profunzime, tonifică și îndepărtează impurității și celulele moarte. Pentru a face acest pas ai nevoie de un ingredient banal și ieftin, pe care cu siguranță îl ai în bucătărie.

Adaugă o lingură de zahăr într-o măsură de șampon și masează amestecul obținut direct pe scalpul umed. Reziduurile și celulele moarte din părul tău vor fi îndepărtate cu ușurință! Vei observa că aspectul părului tău se va îmbunătăți și că firele vor crește mult mai repede.

„Nu numai că îndepărtezi mai bine toată murdăria, dar eliminarea celulelor moarte ale pielii permite balsamurilor să pătrundă eficient. Așa că obții o curățare mai profundă și o hidratare mai bună, toate în același timp.”, spun specialiștii, potrivit Dailymail.

Citește și: Cum să prepari cea mai bună ștevie! Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină! Îi va da un gust excelent