Putin îşi desecretizează viaţa: Poveşti de dragoste, suferinţe, fosta soţie şi medicamentele

Liderul de la Kremlin a vorbit despre viaţa lui amoroasă, despre fosta soţie şi chiar a spus ce medicamente ia şi ce-i place să mănânce, cu ocazia unei conferinţe-maraton organizată joi, la Moscova.

14 apr. 2016, 13:48
Putin îşi desecretizează viaţa: Poveşti de dragoste, suferinţe, fosta soţie şi medicamentele

Într-un gest neobişnuit, preşedinte a vorbit despre viaţa lui personală şi relaţia cu fosta soţie, Liudmila. „Mă întâlnesc din când în când cu fosta soţie. Totul este în regulă în viaţa fostei mele soţii. Şi în viaţa mea personală totul e în regulă.”

Când a fost întrebat de către jurnalişti ce fel de medicamente ia şi dacă sunt sunt ruseşti sau străine, Putin a răspuns că evită să ia medicamente. „Încerc să nu recurg la medicamente. Încerc să fac sport şi să am un stil de viaţă sănătos. Dacă trebuie, încerc să mă vaccinez, mai ales când se apropie sezonul răcelilor”, a spus liderul de la Kremlin, potrivit România TV.

În privinţa mâncării, Putin a enumerat câteva dintre meniurile sale preferate. „Chiar îmi place budinca. Mănânc budincă în fiecare dimineaţă. Am mâncat chiar şi astăzi”, a spus el.

Citeşte şi Vladimir Putin, mărturisire şocantă, în faţa a 1.200 de jurnalişti: „Sunt îndrăgostit!”

O fetiţă de 12 ani l-a pus pe liderul de la Kremlin în dificultate când l-a întrebat pe cine ar salva de la înec dacă ar fi vorba să aleagă între preşedintele Turciei şi cel al Ucrainei. După un moment de ezitare, Putin i-a răspus fetiţei: „Dragă Varia, e o întrebare foarte grea. Nici nu ştiu ce să răspund, dar îţi spun asta. Dacă cineva e hotărât să se înece, nu-i poţi salva!…”

Citeşte şi Cafenea închinată lui Vladimir Putin. O fotografie în mărime naturală cu liderul rus tronează în mijlocul localului

Ediţia din acest an a „liniei directe cu preşedintele” a strâns peste 3 milioane de mesaje. Ruşii au putut să-i adreseze întrebări liderului lor prin intermediul unei aplicaţii, a telefoanelor, a apelurilor video şi a Facebook-ului rusesc, semn că Moscova a păşit în era tehnologiei. Tradiţia dialogului direct cu ţara a început-o Putin în 2001, iar anul trecut evenimentul a strâns în faţa televizoarelor 8,4 milioane de oameni.