Putin nu mai are niciun Dumnezeu! Un preot a murit, după ce biserica sa din sudul Ucrainei a fost bombardată de armata rusă

Armata lui Putin nu mai ține cont de nimeni și nimic! Un preot, în vârstă de 72 de ani, a murit în timpul unui bombardament al rușilor asupra bisericii sale din sudul Ucrainei.

14 iun. 2023, 10:15
Putin nu mai are niciun Dumnezeu! Un preot a murit, după ce biserica sa din sudul Ucrainei a fost bombardată de armata rusă
Putin nu mai are niciun Dumnezeu! Un preot a murit, după ce biserica sa din sudul Ucrainei a fost bombardată de armata rusă

Putin nu mai are nici un Dumnezeu! Andriy Yermak, șeful biroului președintelui Ucrainei, a anunțat că preotul de 72 de ani era din localitatea Bilozerka, din regiunea Herson.

Citește și O femeie soldat ia cu asalt tranşeele ruseşti de lângă Bahmut. Imagini uimitoare surprinse cu camera de corp VIDEO

Putin nu mai are niciun Dumnezeu!

Potrivit autorităților ucrainene, în timpul asaltului asupra bisericii, a fost rănită o femeie în vârstă de 76 de ani și au fost avariate patru clădiri rezidențiale, oficiul poștal, sedii administrative, piața centrală și elemente de infrastructură.

De asemenea, autoritățile de la Kiev au anunțat că a crescut numărul victimelor atacului aerian de la Krivoi Rog, în centrul Ucrainei, unde în prezent sunt 10 persoane decedate și cel puțin 28 rănite în clădirea cu cinci etaje bombardată de armata rusă marți dimineață.

Oleksandr Vilkul, primarul orașului Krivoi Rog, a spus că o persoană a rămas sub dărâmături.

Vladimir Putin ia în calcul cucerirea Kievului, pentru încheierea războiului din Ucraina

Vladimir Putin ar putea ordona cucerirea Kievului, pentru a pune punct conflictului cu Volodimir Zelenski, susținut de SUA și de aliații din UE.

După cucerirea Donbasului și cel mai recent, a Bahmutului, statul controlat de către Vladimir Putin controlează autoritar vestul Ucrainei. Totuși, în ciuda succeselor bifate pe front, liderii de la Moscova sperau că vor tranșa mult mai rapid conflictul. Astfel, liderul de la Kremlin ia în calcul să reîncerce cucerirea capitalei Kiev.

La începutul conflictului din Ucraina, în martie 2021, trupele lui Vladimir Putin au înaintat puternic din zona de nord, către Kiev, dar s-au retras. Acum, președintele rus ia în calcul un atac în forță al „fortăreței” lui Volodimir Zelenski.

Putin ia în calcul o nouă mobilizare puternică în cadrul armatei. Încă 1-2 milioane de cetățeni ar putea fi trimiși pe front, dar totul „depinde de ceea ce ne dorim”, a avertizat liderul suprem al Rusiei. Totuși, el a ținut să pună o întrebare retorică în fața jurnaliștilor, cu privire la încercarea trupelor sale, în vederea cuceririi Kievului.

„Ar trebui să ne întoarcem acolo sau nu? De ce pun o astfel de întrebare retorică? Este clar că pur şi simplu nu există un răspuns la această întrebare – nu pot răspunde decât eu însumi”, a declarat Vladimir Putin, cu privire la mișcarea ce ar putea pune punct războiului.

Momentan, nu se pune problema unei noi etape de „convocări”. Planurile viitoare ale Rusiei în Ucraina vor fi decise după ce se va încheia contraofensiva ucraineană, care a început la 4 iunie, susține Putin.

Contraofensiva pe scară largă a Ucrainei nu a avut succes în nicio zonă, a susținut Putin, care a adăugat că pierderile umane ucrainene au fost de zece ori mai mari decât cele ale Rusiei.

Teritoriul controlat de către Volodimir Zelenski a pierdut peste 160 dintre tancurile sale şi 25-30% dintre vehiculele furnizate din străinătate, a precizat Putin, în timp ce Rusia a pierdut numai 54 de tancuri.

Citește și Reuters: Donald Trump a pledat nevinovat, după ce s-a aflat „în custodia” anchetatorilor. La final, a părăsit instanţa liber