Putin vede partea bună a sexului în grup. Vezi de ce a făcut această afirmaţie

Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut această remarcă insolită cu ocazia primului său interviu după ce a fost ales la preşedinţia Rusiei, în mai 2012. Interviul a fost dat canalului de televiziune în limba engleză, RT, controlat de Kremlin.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 14:27
Putin vede partea bună a sexului în grup. Vezi de ce a făcut această afirmaţie

Insolita remarcă a preşedintelui Vladimir Putin vine pe fondul unor gesturi asemănătoare, cum ar fi acela prin care îi învaţă pe cocori pe unde trebuie să zboare, liderul rus folosind deltaplanul. Acestea sunt acţiuni prin care liderul de la Kremlin încearcă să îşi sporească popularitatea ce este în scădere, în ciuda faptului că el a ajuns din nou la cârma Rusiei.

„Unii adepţi ai sexului în grup susţin că acesta este mai bun decât cel între doi parteneri, pentru că participanţii pot lua o pauză când obosesc (…) Ca în orice muncă colectivă, unii se mai pot eschiva”, a spus preşedintele Putin.

Putin s-a folosit de un incident petrecut la Muzeul de Biologie din Moscova, în 2008, unde Nadejda Tolokonikova, una dintre membrele formaţiei Pussy Riot care au cântat cântece împotriva lui, ar fi participat la o orgie organizată acolo, ca să dea acest exemplu, scrie The Guardian.

În prezent, Nadejda, împreună cu două membre ale formaţiei, sunt în închisoare la Moscova, fiind condamnate pentru huliganism, după ce i-au cântat lui Putin un cântec ofensator.