Puţină lume ştie asta despre Paul Walker

Paul Walker a fost mai mult decât un star de filme, un bărbat frumos şi fermecator. Walker, care a murit într-un accident de maşină sâmbătă, în Los Angeles, la doar 40 de ani, era pasionat de biologie marină.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 19:20
Puţină lume ştie asta despre Paul Walker

Paul Walker a studiat biologia marină în facultate, până a obţinut roluri importante în „Varsity Blues” şi „She’s all that”. Puţină lume ştie că în 2010, Paul Walker a luat parte la realizarea unui documentar pentru Naţional Geographic’s – Expedition Great White. „Marea este un mare mister. Sunt lucruri mai extraterestre în ocean decât în spaţiu”, a spus el atunci, potrivit ABC News citat de protv.ro.

Vezi: Teorie ULUITOARE despre moartea lui Paul Walker. O nouă ÎNREGISTRARE aruncă în aer totul VIDEO

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, a anunţat reprezentantul vedetei. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche atunci când Rodas, unul dintre cei mai buni prieteni, a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stâlp sau de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Potrivit unui martor ocular, fiul lui Rodas (8 ani) a ajuns la locul accidentului şi, cuprins de disperare, a încercat să-şi scoată tatăl din fiarele contosionate, chiar înainte de stingerea completă a flăcărilor ce cuprinseseră maşina. Fiul în vârstă de doar opt ani al lui Roger Rodas a fost unul dintre primii sosiţi la locul accidentului. Chiar dacă flăcările rezultate în urma exploziei nu fuseseră complet stinse, fiul lui Rodas a fugit spre autoturism şi a încercat să-şi scoată tatăl dintre fiarele maşinii. „Fiul lui a fugit către maşină şi a încercat să-şi ajute tatăl să iasă, dar nu se mai putea face nimic”, a declarat Jim Torp, martor ocular, informează „The Daily Mail”. De asemenea, site-ul TMZ informează că printre primii sosiţi la locul accidentului s-a numărat şi Nute, prieten din copilărie al actorului Paul Walker. Nute a încercat, cu ajutorul unui extinctor, să stingă flăcările.

Ambele trupuri au fost atât de tare mistuite de flăcări, încât medicul legist a solicitat fişele dentare ale celor doi pentru a putea identifica cadavrele.

Vezi: CUTREMURĂTOR: Copilul de 8 ani al prietenului lui PAUL WALKER a încercat să-i salveze din foc

Familia lui Paul Walker reuşeşte cu greu să gestioneze momentul extraordinar de dificil prin care trece ca urmare a decesului actorului. Sora lui Walker a fost la un pas de o criză de nervi când a fost rugată să comenteze zvonurile că fratele ei ar fi murit în urma unei cascadorii eşuate, iar tatăl său a oferit presei o declaraţie absolut sfâşietoare despre felul în care lui Paul i-ar fi plăcut să fie ţinut minte.

Vezi: Scene emotionate cu tatal lui Paul Walker la aflarea vestii tragice: Era bun, un om extraordinar de bun

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, Paul Walker a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” şi „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998, Paul Walker a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Paul Walker a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele „Brick Mansions” şi „Furios şi iute 7”.