Puţini ştiau asta! Legătura dintre Lola, una dintre finalistele de la Survivor România, şi politicianul Rareş Bogdan

Lilia Crudu, sau Lola, aşa cum o ştie toată lumea, a participat la emisiunea Survivor România, ajungând până în finală. Războinica are 32 de ani, provine din Chișinău, dar locuiește de 12 ani în București.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 16:06
Puţini ştiau asta! Legătura dintre Lola, una dintre finalistele de la Survivor România, şi politicianul Rareş Bogdan

Lola este antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, întrucât, din declarațiile pe care le-a dat înainte de a pleca în competiția din Republica Dominicană, muzica este ceva fără de care nu poate trăi.

Sunt în această competiție pentru a-mi demonstra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povești copiilor și nepoților mei„, a afirmat Lola în clipa în care a intrat la emisiunea Survivor România.

Citeşte şi: Scandal după finala Survivor România: „Elena Ionescu nu merita să câştige!” Cine face acuzaţiile dure

Puțini cunosc faptul că Lola de la Survivor România are o legătură neștiută cu Rareș Bogdan şi soţia lui, cei doi fiind şefii ei, patronii sălii de fitness, unde Războinica antrenează.
 
Cea care a povestit totul a fost chiar faimoasa Cristina Șișcanu. ”Am cunoscut-o pe Lola la o sală de sport unde mă mai duceam să mă mai tonific, ea era angajată acolo, eu eram prietenă cu șefa ei și sunt în continuare sunt foarte bună prietenă cu Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan. Ea este cea care deține acel loc superb la care lucrează Lola și ține ore de aerobic. Am mai făcut niște antrenamente cu ea, iar, uneori, îmi făcea poze când eu eram la sală, cam aceasta a fost legătura noastră înainte de Survivor”, a dezvăluit Șișcanu la emisiunea „Ștafeta mixtă”.

Reacția Elenei Ionescu după ce a câştigat Survivor România 2020

Ma plec in fata publicului care m-a sustinut. (…) Am luptat ca o leoaica pentru copilul meu”, a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie,  tinand trofeul strans in brate. 

Marea Finala a fost una incarcata de emotie si de tensiune; dupa difuzarea  imaginilor din Consiliu, filmate in Republica Domincana, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalisti, Lola, Emanuel, Iancu si Elena, in direct, chiar in studiourile Kanal D, intr-un platou impresionant,  amenajat special pentru Marea Finala, o replica a Consiliului din Dominicana.

S-au derulat momente intense in ultima editie “Survivor Romania”, s-au depanat amintiri, concurentii si-au explicat cele mai intime si emotionate trairi, au curs lacrimi si s-a ras cu pofta.

Câştigător Survivor România 2020. Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie. Ce s-a întâmplat între ea şi Ghiţă

Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini in exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de productie ce a facut posibila o desfasurare uriasa de forte, lucrand la cele mai inalte standarde, pentru ca publicul sa aiba parte de un show total.

Cântăreața a făcut primele declarații după câștigarea celei mai dure competiții în emisiunea FanArena de la Kanal D: „Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt.  Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”.