Puţini ştiu asta! Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii. Ce note avea şeful Senatului

Puţini ştiu asta, dar Călin Popescu Tăriceanu, actualul şef al Senatului, nu a fost cel mai strălucit elev. Incredibil câte corigenţe a avut liderul ALDE.

06 iun. 2019, 06:35
Puţini ştiu asta! Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii. Ce note avea şeful Senatului

Este clar că Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu. Preşedintele Senatului nu a fost un elev strălucit, aşa cum s-a relatat, la un moment dat, în presă. „Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu, în clasa a XI-a, în afară de Limba Franceză, unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33, şeful Senatului abia reuşea să treacă anul”, a dezvăluit curentul.info

Tăriceanu, reacţie la pactul lui Iohannis: „Vrea să ne înveţe pe noi, la Bucureşti, cum e cu şmecheria” 

„În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul şcolar 1968-1969, Călin Popescu Tăriceanu, pe trimestrul I, are media 5 la Română, media 5 la Economie politică, media 5 la Fizică, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie şi tot atât la Matematică. În trimestrul II, la Limba română: profesoara Soroiu îi încheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizică. Ionașcu, de Istorie, e mai „darnic” și Călin ia media 5″, s-a mai scris despre notele lui Tăriceanu din liceu.