Puţini ştiu asta despre De Niro: A PICAT audiţia pentru un rol într-un film care i-a adus un Oscar VIDEO

Dacă rogi pe cineva să-ţi spună un rol reprezentativ pentru Robert De Niro, cu siguranţă primul care îi va veni în minte va fi cel al lui Vito Corleone, din seria Naşul. Puţini ştiu, însă, că celebrul actor a încercat iniţial să obţină rolul colericului Santino "Sonny" Corleone în prima producţie din "Naşul", dar a picat audiţia.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 15:20

Robert De Niro este unul dintre actorii cu cea mai impresionantă carte de vizită de la Hollywood şi puţini cred că el ar putea rata un rol pe care şi-l doreşte. Totuşi, în tinereţe De Niro a picat audiţia pentru un rol într-un film care în cele din urmă i-a adus o faimă uriaşă.

Pe vremea când încă nu împlinise 30 de ani, Robert De Niro a încercat să obţină rolul lui „Sonny” Corleone în prima parte a seriei Naşul, însă interpretarea sa „moale” i-a făcut pe producători să-l refuze, întrucât nu aducea deloc cu trăsăturile personajului descrise în romanul lui Mario Puzo.

În cele din urmă, rolul a fost obţinut de James Caan, care a şi primit un Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

În cele din urmă, De Niro a reuşit să joace în The Godfather II întruchipându-l pe tânărul Vito Corleone, rol care i-a şi adus un Oscar pentru rol secundar.