Puya a băgat în spital o bătrână după ce a lovit-o cu bicicleta. Rapper-ul avea permisul suspendat din cauza drogurilor: „A venit poliția și iar mi-a pus fiola”

După ce a fost prins drogat la volan și a rămas fără permis, Puya a făcut accident cu bicicleta și a ajuns la spital de urgență.

19 mart. 2024, 19:08
Puya a băgat în spital o bătrână după ce a lovit-o cu bicicleta. Rapper-ul avea permisul suspendat din cauza drogurilor: „A venit poliția și iar mi-a pus fiola”
Puya a făcut accident cu bicicleta, după ce a fost prins drogat la volan

Puya a povestit prin ce a trecut, după ce a fost prins de două ori în trafic sub influența drogurilor și a trebuit să circule pe două roți, cu bicicleta. Rapper-ul nu a fost niciodată ușă de biserică și a recunoscut că a avut probleme cu consumul de droguri. În urmă cu doi ani a trecut printr-o experiență tragi-comică.

Citește și: Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Subiectul de la care începe scandalul în familie

„M-au prins pozitiv la droguri. Mă rog. Acum doi ani s-a întâmplat. Am beneficiat și de publicitate. Acum nu mai e mare lucru, încă unul…”, a povestit Puya în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Pentru că nu mai avea voie să urce la volan, artistul a început să meargă cu bicicleta, dar și astfel a avut parte de peripeții.

„Era o zi frumoasă afara… eram o persoană care nu mai avea permis, mă plimbam liniștit, când, la un moment dat, nu știu cum am atins cu ghidonul o doamnă, s-a accidentat, a căzut și stătea așa (nr. cu ochii închiși). Stătea așa, eu am căzut pe acolo, m-am rostogolit, m-am dezmeticit și zic „aoleu mamaie, mamaie”, a deschis un pic ochii, apoi i-a închis din nou.

Cheamă smurdul, vine smurdul, mulțumesc lui Dumenzeu că mamaie nu a pățit nimic. Am stat la urgenț câteva ore. Îi mulțumesc lui mamaie că nu a făcut reclamație. A venit poliția și iar mi-a pus fiola. Când am ajuns la secția i-a bufnit râsul și m-au întrebat ce fac iar și le zic de bicicletă”, a mai povestit Puya.

Citește și: Puya și soacra lui, la cuțite din cauza credinței: ”Nu crede în Dumnezeu. Ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție”