Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1

Puya a fost protagonistul unui incident grav, după ce a fost scos afară dintr-un supermarket de un agent de pază chemat de urgență pentru restabilirea ordinii în magazinul respectiv.

14 dec. 2021, 11:54
Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1

Puya, scandal imens pentru o bere! Culmea, bărbatul care l-a dat pe rapper afară din magazin este același care a intervenit și pentru evacuarea lui What’s Up, artisul care, în luna august a acestui an, crease probleme tot într-un supermarket din zona respectivă!

Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1

Puya a intrat într-un supermarket situat pe Bulevardul Ion Mihalache, situat în sectorul 1. Pentru că nu purta mască, agentul de pază de la intrare i-a atras atenția, susţin martorii oculari. În replică, rapperul ar fi început să înjure și ar fi spus că lui nu-i trebuie mască. Întâmplător, printre rafturi se afla și o echipă de intervenție rapidă a firmei de pază, iar omul de la intrare a strigat după ajutor, scrie SpyNews.

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays: „Dacă aş fi ştiut repercusiunile, nu mai postam”

Unul dintre agenți era chiar Valentin Rusu, un fost luptător care, în urmă cu aproape cinci luni, a intervenit la un incident similar, al cătui protagonist a fos What’s Up. Puya, care ținea în mână o cutie o bere pe care o luase de pe unul dintre rafturi, nu a opus rezistență și s-a lăsat condus afară fără să provoace vreun incident.

Garbine Muguruza a venit de la Wimbledon direct în România. Îşi petrece vacanţa în ţara noastră şi cântă o melodie de-a lui Puya VIDEO

Dragoș Gărdescu, alias Puya, le-a făcut o surpriză de proporții fanilor în noul videoclip. El și-a arătat două din cele trei fete. Puya este un artist cunoscut de către public ca jumătate din formația „La Familia”. El a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă.