Racla cu mâna Sfântului Nicolae a fost pusă spre închinare în pridvorul Bisericii Sf. Gheorghe Nou. Cât timp va rămâne deschisă

Racla cu mâna făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, Mare făcător de minuni şi grabnic ajutător, a fost pusă spre închinare de sâmbătă, 4 decembrie, în pridvorul Bisericii Sf. Gheorghe Nou. Anunţul a fost făcut de preotul paroh prof. Emil-Nedelea Cărămizaru.

04 dec. 2021, 16:12
Racla cu mâna Sfântului Nicolae a fost pusă spre închinare în pridvorul Bisericii Sf. Gheorghe Nou. Cât timp va rămâne deschisă

Slujba Vecerniei a început la ora 16, iar apoi racla cu mâna făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae va fi pusă spre închinare în pridvorul bisericii voievodale de la „Kilometrul Zero” al României.

În ajunul prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, pe 5 decembrie, dorul sfânt va fi aşezat în pridvorul bisericii între orele 8.00 şi 21.00. Începând de luni, când e prăznuirea Sfântului Ierarh Nicolae, racla cu mâna dreaptă a Sfântului va fi în pridvor între orele 6.30 – 21.00.

Racla rămâne deschisă în continuare marţi, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

Programul liturgic este adecvat acestor zile dedicate hramului de iarnă al Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe-Nou din Bucureşti.

Sfânta Liturghie va începe, în toate cele trei zile menţionate mai sus, de la ora 10.00, fiind precedată de Slujba Utreniei. Duminică, în ajunul hramului bisericii, Slujba Vecerniei unită cu Litia va începe la ora 17.00.

Preotul Emil-Nedelea Cărămizaru a precizat că toate normele sanitare impuse în contextul pandemiei de Covid vor fi respectate.

Citeşte şi Calendar ortodox 5 decembrie 2021. Sfântul Cuvios Sava cel Sfințit. Rugăciune pentru dobândirea de prunci şi pentru vindecare de boli grave

Citeşte şi Nu oferi niciodată aceste cadouri de Moş Nicolae! Aduc ghinion celor cărora le sunt dăruite